Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Αντώνης Σκλήβας, η επιστροφή…

Έναν γνώριμο αθλητή από την θητεία του την προπέρσινη σεζόν επέλεξε για την θέση «5» η ομάδα της Καβάλας

Μια παλιά καλή και δοκιμασμένη λύση επέλεξε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας για την θέση «5» στο βασικό της ρόστερ εν όψει της επανεμφάνισης της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Απέκτησε τον ύψους 2.06 σέντερ Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος όπως είναι γνωστό είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας την προπέρσινη άτυχη χρονιά όταν υποβιβάστηκε από την Α2 Εθνική, ύστερα απ’ εκείνα τα… αξέχαστα παιχνίδια με τους Μαχητές Πεύκων!

Πέρσι στον Εθνικό

Ο 23χρονος Ροδίτης σέντερ, σ’ εκείνη την περίοδος όντας «ρούκι» στην Α2 είχε κατά μέσο όρο με την φανέλα της Καβάλας 8,6 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1,2 μπλοκ ανά αγώνα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για την αξία και τις δυνατότητες του. Πέρσι αγωνίστηκε επίσης στην Α2 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Εθνικού, αν και δεν τελείωσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την χρονιάς, μιας και σε μια προπόνηση χτύπησε στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκόπησης στο δεξί γόνατο.

Απομένει το κοινοτικό πλέι μέικερ

Με την προσθήκη του θωρακίζεται ακόμα περισσότερο η άμυνα της ομάδας και πλέον το μόνο ερωτηματικό σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό με το οποίο θα κληθεί να δουλέψει ο κόουτς Καραπιπερίδης θα είναι ο κοινοτικός που θα καλύψει την θέση του πλέι μέικερ. Η συγκεκριμένη επιλογή αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.