ΕΠΣ Καβάλας: Βραδινός ο αγώνας του 1ου Super Cup

Στις 20.00 «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου της Ένωσης της Καβάλας υπό το φως των προβολέων

Με την παρουσία των δύο ομάδων που θα συμμετέχουν στον αγώνα – γιορτή, που για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στην ΕΠΣΚ, καθώς και της οικογένειας του αειμνήστου Βασίλη Ραφτόπουλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Super Cup «Βασίλειος Ραφτόπουλος». Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΑΟ Καβάλα, του Κεραυνού Πέρνης, ενώ από πλευράς της ΕΠΣ Καβάλας, τη συζήτηση συντόνισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Χρήστος Παρασκευάς και ο ταμίας Τάσος Στεφανίδης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», με ώρα έναρξης στις 20:00 μ. μ.

Θα τιμηθούν οι πρώτοι σκόρερ των 3 κατηγοριών της ΕΠΣΚ

Με απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας, πριν από την έναρξη του Super Cup θα τιμηθούν για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση οι πρώτοι σκόρερς των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’ για την περίοδο 2017 – 2018. Σύμφωνα με το αρχείο της Ένωσης, τα τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο Χαλπέτης Κωνσταντίνος για την Α’ κατηγορία, ο Χατζησάββας Σάββας για την Β’ κατηγορία και ο Λαζαρίδης Χρήστος για τη Γ’ Κατηγορία. Η ΕΠΣ Καβάλας θέλει, σε συνεργασία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, να μετατρέψει την απλή αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, δίνοντας, έτσι, την εκκίνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.  Η τιμή προς τον αείμνηστο Βασίλη Ραφτόπουλο και τους καλύτερους σκόρερς της χρονιάς που μας πέρασε, ας είναι ένας από τους κύριους λόγους που θα τραβήξει όλο τον φίλαθλο κόσμο στις 11 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη».

Τα έσοδα στις 2 ομάδες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σε μία γενναιόδωρη και πέρα ως πέρα απλόχερη κίνηση, αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα αυτού να διατεθούν στα ταμεία του ΑΟ Καβάλα και του Κεραυνού Πέρνης, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν το καλύτερο δυνατό οικονομικό ξεκίνημα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.