Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Εξαντλήθηκαν τα «55αρια» εισιτήρια διαρκείας

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάστηκε από τους φιλάθλους, η περίοδος της προνομιακής τιμής παρατείνεται μέχρι και τις 14 Αυγούστου για τα «80αρια»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας από την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου σε ότι αφορά την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει διαφορετικά μιας και τα «φθηνά» διαρκείας, δηλαδή αυτά που προσφέρονταν μέχρι τις 31 Ιουλίου στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ και αφορούσαν την κερκίδα πίσω από την μπασκέτα (απ’ την πλευρά της κεντρικής εισόδου) εξαντλήθηκαν!

Λόγω της αυξημένης ζήτησης λοιπόν, η διοίκηση θέλοντας να διευκολύνει όλο και περισσότερους φιλάθλους της, αποφάσισε να δώσει παράταση δύο εβδομάδων, μέχρι τις 14 Αυγούστου, στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν το διάζωμα Β’ και Γ’ της κεντρικής κερκίδας, τα οποία θα διατίθενται σ’ αυτό το χρονικό διάστημα στην τιμή των 80 ευρώ, αντί των 100 που κοστίζουν κανονικά

«Για ακόμα μια φορά οι φίλαθλοι της ομάδας δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους»

Η ανακοίνωση της η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί πολύ τον κόσμο για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της τονίζοντας ότι όσο πιο πολύ στηρίζει τον σύλλογο τόσο δίνεται η δύναμη για απόκτηση πιο αξιόλογων παικτών. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν απόφασης της διοίκησης παρατείνεται η προπώληση των καρτών διαρκείας για τα διαζώματα Β’ και Γ’ στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ μέχρι τις 14 Αυγούστου. Εξαντλήθηκαν πλέον όλα τα διαρκείας για το διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα-55άρια)!

Από 16 /8 θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές των 100 ευρώ

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου αισθάνονται τη υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο της Ένωσης για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του συλλόγου για την προμήθεια των καρτών διαρκείας! Για ακόμη μία φορά οι φίλες και οι φίλοι δείχνουν την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα έμπρακτα και έγκαιρα.

Αποδεικνύεται και αυτή την φορά, ότι όσο περισσότερο βοηθάμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται,, τόσο περισσότερο μας δίνεται και η δυνατότητα για την απόκτηση αξιόλογων καλαθοσφαιριστών, όπως γίνεται και φέτος!

Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα αποκτήματα της Ένωσης, μαζί με το εξαιρετικό δυναμικό που έχει ήδη παραμείνει, θα οδηγήσουν και πάλι την ομάδα μας σε μία επιτυχημένη πορεία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας»!