Νέστος: Επέστρεψε ο Μελισσόπουλος

Την απόκτηση του Αλέξη Μελισσόπουλου που φόρεσε την φανέλα της ομάδας ανακοίνωσε η ομάδα της Χρυσούπολης

Το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ της ομάδας του Νέστου συνεχίζεται… Μετά την απόκτηση του Σέρβου Μπέλιτς, του Ανδρέα Μκρτσιάν και του Μιχαλανδρέα Νύκταρη, στο συγκρότημα της Χρυσούπολης θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά και ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος!

Προτίμησε την Χρυσούπολη

Ο έμπειρος 27χρονος εξτρέμ, γιος του Τάσου Μελισσόπουλου, στην ουσία επιστρέφει στην ομάδα, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία πριν από 3 χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟΚ και ακολούθως μεταπήδησε στον Ηρόδοτο, τον οποίο βοήθησε σημαντικά στην πορεία της ανόδου για την Β’ Εθνική. Το όνομα του ακούστηκε ιδιαίτερα για τον Αγροτικό Αστέρα, που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, ωστόσο απ’ ότι αποδεικνύεται ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστές προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα της Χρυσούπολης. Υπενθυμίζεται ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Νέστου ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ακολούθησε ο Νέστος Χρυσούπολης, ο ΑΟΚ και ο Ηρόδοτος».

Έρχονται κι άλλες μεταγραφές…

Στο Νέστο, αν και άργησαν να μπουν στην… αγορά, όχι μόνο έχουν καταφέρει να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αλλά δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με άλλες εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.