ΑΟ Καβάλα: Ξαφνικό «διαζύγιο» με Αλιατίδη

Αιχμηρή και αυστηρή ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής που κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού και εκτίμησης αυτών που προσφέρονται στον σύλλογο

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Καβάλας ο Μανώλης Αλιατίδης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη για πάρα πολλούς, δεδομένου ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που παρέμεινε από το περσινό ρόστερ, φαινόταν ότι θα είναι και φέτος μια από τις βασικές επιλογές του προπονητή.

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και σημειώθηκε αυτό το ξαφνικό «διαζύγιο» δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αν κρίνει κανείς από τον αιχμηρό και αυστηρό τόνο που χρησιμοποιήθηκε από την διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, μπορεί να αντιληφθεί ότι η απογοήτευση για την συμπεριφορά του πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή της ομάδας, είναι μεγάλη. Παράλληλα όμως με την ανακοίνωση δίνεται ξεκάθαρο μήνυμα και σε όποιους άλλους παίκτες κινηθούν στην γραμμή… Αλιατίδη, ότι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

«Όποιος δεν εκτιμάει αυτά που του προσφέρονται δεν έχει θέση στην ομάδα»

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Αλιατίδη. Βασικό συστατικό της φετινής μας προσπάθειας είναι η εφαρμογή στη πράξη του θεσμού της οικογένειας, όπου το κάθε μέλος σέβεται το άλλο και η κεφαλή είναι πάντα εκεί για την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων αλλά και την παροχή των καλύτερων συνθηκών σε όλους. Όποιος δεν σέβεται και κυρίως δεν εκτιμάει αυτά που του προσφέρονται, τότε δεν έχει καμία θέση στον ΑΟ Καβάλα.

Μετά και από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, θεωρείται σίγουρο ότι ο ΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για την κάλυψη του κενό στο κέντρο της άμυνας και άρα δεν έχει κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος της…