Η Καβάλα… έτρεξε με χίλια και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στη Γερμανία

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον 9ο γύρο του Ράλι Γερμανίας, τρέχοντας με το βαμμένο στα ελληνικά χρώματα Ford Fiesta WRC-Επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση του Καβαλιώτη οδηγού στο Ράλι Αυστραλίας

Τελικά τα κατάφερε ο Καβαλιώτης οδηγός… Αν και οδηγούσε για πρώτη φορά το πανίσχυρο Ford WRC δεν έκανε λάθη, κινήθηκε  με μυαλό και τερμάτισε.

Στο Ράλι Γερμανίας, ο Ιορδάνης Σερδερίδης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον 9ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι που είχε έδρα τη Γερμανία. Με το πιο όμορφο και σε ελληνικά χρώματα Ford Fiesta WRC ο Έλληνας, κάτοχος του WRC Trophy κινήθηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, 3η και τελευταία ημέρα του αγώνα, με ψυχή και βελτίωσε τις επιδόσεις του.

Οι διαδρομές του τελευταίου σκέλους ήταν αρκετά δύσκολες και απαιτούσαν συγκέντρωση. Κινήθηκε  προσεκτικά, χωρίς να πιέσει και κατάφερε να τερματίσει στην 18η θέση της γενικής κατάταξης.

Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση του Έλληνα οδηγού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου του 2018 όπου θα αγωνιστεί στο Ράλι Αυστραλίας και πάλι με το Ford Fiesta WRC και την υποστήριξη της εργοστασιακής Ford M-Sport.

*Πηγή: pronews.gr