ΕΠΣ Καβάλας: Ένα σπουδαίο βραβείο για τον δήμο Παγγαίου

Συγχαρητήρια επιστολή της διοίκησης της Ένωσης για την ανάδειξη του δήμου σε Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2019

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον δήμο Παγγαίο και τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη απέστειλε η ΕΠΣ Καβάλας με αφορμή την ανακήρυξη του δήμου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019. Ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, που υπογράφει την επιστολή χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή ως ένα σπουδαίο βραβείο που φανερώνει την μεγάλη και συνεχή προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, ενώ επισημαίνει ότι το Παγγαίο αποτελεί παράδειγμα αθλητισμού για όλους. Καταλήγοντας επισημαίνει ότι η ΕΠΣΚ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα έχει ως στόχο την προβολή του τοπικού αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου

«Η καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή»

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τον δήμο Παγγαίου και τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη για την ανακήρυξη του δήμου ως «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019».

Ένα σπουδαίο βραβείο για το δήμο Παγγαίου που αν μη τι άλλο φανερώνει την μεγάλη και συνεχή προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή. Μια προσπάθεια που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή, το νομό, την Περιφέρεια και πάνω από όλα για τον τοπικό αθλητισμό.

Το βραβείο αυτό πρέπει να αποτελέσει την βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων και του τοπικού μας αθλητισμού. Είναι η καλύτερη επένδυση, είναι το μέλλον των παιδιών μας. Το Παγγαίο αποτελεί παράδειγμα αθλητισμού για όλους και αποτελεί μέσο για την υγεία, την ενσωμάτωση, την εκπαίδευση και τον σεβασμό που είναι οι κύριοι στόχοι του προγράμματος.

Η ΕΠΣ Καβάλας θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια, από όπου κι αν προέρχεται και που θα έχει ως στόχο την προβολή του τοπικού αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου».