ΑΟ Καβάλα: Επίσημη παρουσίαση της ομάδας από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάσει την εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 3/9 στο Vranas Resort

Η άνοδος του επιπέδου του ΑΟΚ και οι μεγάλες φιλοδοξίες που έχει, όχι μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και στο μέλλον, δεν φαίνονται μόνο με τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με την σημαντική ενίσχυση του ρόστερ και την συνεργασία με έναν προπονητή επιπέδου Super League όπως ο Παύλος Δερμιτζάκης και την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος σε υψηλότατα στάνταρντς! Φαίνονται και άλλα στοιχεία, που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και ένα απ’ αυτά είναι η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας, που θέλει να επανέλθει επιτέλους στην Β’ Εθνική!

Αυτή λοιπόν θα γίνει με κάθε επισημότητα την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Vranas Resort, σε μια εκδήλωση που θα δώσει το παρόν και ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση που του έγινε από τον ΑΟΚ και θα βρεθεί και πάλι στην Καβάλα μετά από ένα χρόνο. Τότε είχε παρουσιάσει το βιβλίο του σε μια εκδήλωση στην δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός».

Στην εκδήλωση του Vranas Resort, που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα παρουσιαστεί από τον γνωστό δημοσιογράφο, θα βρεθούν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΟ Καβάλα (Καράτε, Στίβος, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Ράγκμπι). Μετά το τέλος θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Dj “Michos” και live βραδιά με τους Νώντα Δωρή, Γεωργία Τζάνη, Νίκο Σούζο και Αμαλία Ποθητάκη.