ΑΟ Καβάλα: Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Αγρ. Αστέρα

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικαλέστηκε πολλούς τραυματισμούς και ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας της Τετάρτης

Η ήττα – αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας, από τα Γιαννιτσά με 1-0 την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη», αν μη τι άλλο δυσαρέστησε τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ, ωστόσο στην ομάδα κρατούν τα θετικά που είχαν να κάνουν με την καλή εμφάνιση (ειδικά του 1ου μέρους) και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ θα δουλέψουν και στα αρνητικά που εντοπίζονται στα τελειώματα των φάσεων. Απ’ εκεί και πέρα πάντως στον ΑΟΚ τονίζουν ότι δεν θα είναι αυτή η εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, μιας και σ’ αυτήν θα υπάρχουν τουλάχιστον 6 παίκτες που για διάφορους λόγους είδαν τον αγώνα της Κυριακής, από τις εξέδρες!

Λόγω πολλών τραυματισμών…

Απ’ εδώ και πέρα το ενδιαφέρον πλέον εντοπίζεται στο πρωτάθλημα και στην προετοιμασία εν όψει της έναρξης του, όπου εντελώς ξαφνικά χθες δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό ήταν για την Τετάρτη 29 του μηνός με τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο όμως ύστερα από αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί κάποια άλλη ημερομηνία! Ο λόγος σύμφωνα με τον προπονητή του είναι οι πολλοί τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα με συνέπεια να μην θέλει να ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασης στο ρόστερ του.

Με Αετό Ορφανού το Σάββατο

και Αμυγδαλεώνα την Κυριακή

Στον ΑΟΚ πλέον δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό και έτσι θα περιοριστούν την συγκεκριμένη ημέρα στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων και θα προετοιμαστούν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται να δώσουν δύο αναμετρήσεις! Η πρώτη θα είναι για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣΚ κόντρα στην Δόξα Αμυγδαλεώνα και η δεύτερη με τον Αετό Ορφανού. Το δυνατό φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο και η αναμέτρηση του κυπέλλου την Κυριακή.

Θετικός για Κονταξή ο Παύλος Δερμιτζάκης

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ως δανεικός από την Δόξα Δράμα ο 22χρονος Δημήτρης Κονταξής είναι πολύ σοβαρό. Ο ποδοσφαιριστής, είναι ακραίος επιθετικός (καλύπτει δηλαδή την θέση που αναζητάει η ομάδα) βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά! Πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και πάλι ως δανεικός από την Δόξα, από την οποία αποκτήθηκε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 από την Κ-20 του Ατρομήτου Αθηνών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης είναι θετικός για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, οπότε όλα συνηγορούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Ερωτηματικό για Σούλη

Τέλος ερωτηματικό υπάρχει με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Σταύρου Σούλη, ο οποίος δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Πανδραμαϊκό, την προηγούμενη Τετάρτη στο Βώλακα και όλο αυτό το διάστημα γυμναζόταν με την ομάδα. Επρόκειτο να δοκιμαστεί στο φιλικό με τον Αγρ. Αστέρα για να παρθεί η τελική απόφαση, σχετικά με το αν θα καλύψει αυτός την θέση του κεντρικού οπισθοφύλακα (μετά την αποχώρηση του Αλιατίδη), όμως μετά την αναβολή του αγώνα, η περίπτωση του βρίσκεται στην κυριολεξία στον “αέρα”!