ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τους κατοίκους του Βώλακα για την φιλοξενία

Άψογη χαρακτηρίζει, με ανακοίνωση της, την φιλοξενία της αποστολής της ομάδας στα ορεινά της Δράμας η διοικούσα επιτροπή

Με τις καλύτερες εντυπώσεις «κατέβηκε» το μεσημέρι της Κυριακής από τον Βώλακα της Δράμας η αποστολή της ομάδας της Καβάλας, όπου βρέθηκε εκεί για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Επί 10 ημέρες προπονήθηκε εντατικά και οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν τόσο με τους κατοίκους του ορεινού χωριού, όσο και με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου που τους φιλοξενούσε. Οι εντυπώσεις απ’ αυτή την φιλοξενία ήταν άριστες, γι’ αυτό και η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους ευχαρίστησε θερμά για την φιλοξενία, που χαρακτηρίστηκε άψογη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ενημερώνει πως κατόπιν αιτήματος του Αγροτικού Αστέρα αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29/8 φιλικός αγώνας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τoυς κατοίκους του Βώλακα Δράμας όσο και το προσωπικό & τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Αλώνι» για την άψογη φιλοξενία τους κατά την διάρκεια της 10ήμερης παραμονής μας της ομάδας μας στην περιοχή τους».