Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ξεκίνησε το ταξίδι της Α2… [Φωτογραφίες]

Με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α2, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας

Με την παρουσία του συνόλου των αθλητών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ομάδας, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας εν όψει της επανεμφάνισης της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας βρέθηκαν και οι 15 αθλητές που απαρτίζουν το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη, το οποίο όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο πρωτάθλημα, ο στόχος θα είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας».

Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Θα κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια»

Ο Καβαλιώτης κόουτς είπε μάλιστα ότι «με δύο επιπλέον νίκες μπορείς να βρεθείς στις πρώτες θέσεις, αλλά από την άλλη πλευρά με δύο ήττες μπορεί να παλεύεις για την σωτηρία σου». Επίσης τόνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους». Όσον αφορά την ομάδα του δήλωσε ότι «θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Θα είναι μια ομάδα φρέσκια και με φιλοδοξίες στην οποία θα υπάρχουν 3-4 έμπειρα παιδιά», Αναφερόμενος τέλος στον κόσμο είπε ότι «τα μηνύματα από την προπώληση των εισιτηρίων είναι πολύ ενθαρρυντικά. Πέρσι τον δικαιώσαμε και τον ανταμείψαμε και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

Βαγγέλης Παππάς: «Θα αγωνίζονται αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Παππάς αναφερόμενος στους στόχος της χρονιάς τόνισε ότι «αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, που θα στοχεύει να μπούμε στα πλέι – οφς για να μην μπούμε στα πλέι – άουτ για τον υποβιβασμό. Πάνω απ’ όλα όμως αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το χαρεί ο κόσμος μας. Δεν θα αγωνιζόμαστε με σκοπό την πάση  θυσία νίκη. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα και να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές μας (για πρώτη φορά είναι 15 στον αριθμό στην Καβάλα) να δείξουν τις δυνατότητες τους. Ως διοίκηση ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι θα παίζουν αυτοί που θα είναι οι πιο έτοιμοι και πάνω απ’ όλα αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα. Δεν θα ανεχτούμε να παίζει κάποιος παίκτης για τον εαυτό του. Δημιουργήσαμε ένα νεανικό αλλά πολύ δυνατό ρόστερ, με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις».

Την Πέμπτη 6/9 παρουσιάζεται ο χορηγός

Τέλος όπως έγινε γνωστό, ο μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας, εκτός από το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων και την Geotech του Κώστα Παπακωνσταντίνου, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου  σε μια ξεχωριστεί εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Λούση»!