ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Προετοιμασία στα 900 μέτρα στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής

Στο συγκρότημα ορεινού τουρισμού «Απολυμένη Πέτρα», μαζί με συλλόγους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης γυμνάστηκαν οι αθλητές του συλλόγου

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την προετοιμασία του εν όψει της νέα αγωνιστικής περιόδου, σε ένα κτήμα 20 στρεμμάτων, στο συγκρότημα ορεινού τουρισμού «Απολυμένη Πέτρα» στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Σε ένα ιδιαίτερο μέρος πλούσιο από πλευράς επιλογών με υπέροχες εγκαταστάσεις και υψόμετρο 900 μέτρα οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα γίνονταν. Πρόκειται για ένα χώρο που ενδείκνυται για την κατάλληλη προετοιμασία τον αθλητών.

Η όλη προετοιμασία ήταν αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με συλλόγους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, όπως είναι ο ΑΣ Συθωνίας, ο ΑΣ Πολυγύρου και ο ΑΣ Ασπίς Ευόσμου. Να σημειωθεί ότι για την καλύτερη ενημέρωση των αθλητών διεξάχθηκαν σεμινάριο πρώτων βοηθειών (ΚαρπΑ), σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και αντίστοιχο σεμινάριο άθλησης και υγείας.

Παράλληλα να υπογραμμιστεί ότι όλοι οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν με ηλεκτρονικούς θώρακες για την καλύτερη τους προετοιμασία. Μετά την άψογη συνεργασία, την πολύ καλή προετοιμασία και διαμονή άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2019.