ΑΟ Καβάλα: Συγκινητική η ανταπόκριση στα διαρκείας και τις διαφημίσεις

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής με την οποία εκφράζει την μεγάλη της ικανοποίηση για την στήριξη των φιλάθλων και του εμπορικού κόσμου της Καβάλας στην ομάδα

Την μεγάλη ικανοποίηση της για την ανταπόκριση του κόσμου της Καβάλας στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και την προσφορά διαφήμισης εκφράζει με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Η κίνηση, και σ’ αυτούς τους δύο κρίσιμους για την λειτουργία της ομάδας τομείς, χαρακτηρίζεται συγκινητική παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αργεί ακόμα να ξεκινήσει. Στην ανακοίνωση τονίζεται για ακόμα μια φορά ότι η συμπαράσταση των φιλάθλων αλλά και του εμπορικού κόσμου της Καβάλας δίνει επιπλέον ώθηση στους παράγοντες να συνεχίσουν το έργο τους και να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

«Μεγάλη η ικανοποίηση μας»

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση της στον φίλαθλο και επαγγελματικό κόσμο της Καβάλας για την συγκινητική ανταπόκριση του στην φετινή προσπάθεια. Παρόλο που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε ένα μήνα, είναι πολύ ενθαρρυντικό πως παρουσιάζεται αρκετά μεγάλη κινητικότητα τόσο στην διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης όσο και στις χορηγίες με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.

Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό είναι μόνο η αρχή και θα έρθουν κοντά μας ακόμα περισσότεροι, πράγμα που θα αποτελέσει μια επιπλέον ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Άλλωστε ο ΑΟΚ είναι η μητρόπολη του αθλητισμού της πόλης μας και μόνο ενωμένοι, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που απαιτεί το παρελθόν του και φωνάζει η ιστορία του! Ελάτε μαζί μας, το ταξίδι ξεκινάει και είναι πεποίθηση και χρέος μας να φτάσουμε στον πολυπόθητο προορισμό»!