Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ξεκίνημα με ανακοινώσεις και… γεύμα [Φωτογραφίες]

Με διπλές καθημερινές προπονήσεις αρχίζει η προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας εν όψει Α2 Εθνικής κατηγορίας

Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά την δουλειά για τη νέα σαιζόν η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, που την βρίσκει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχοντας την (άσχημη) εμπειρία της προπέρσινης περιόδου, όπου δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, στην Ένωση προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο, που δεν θα έχει τις… «παθογένειες» αυτού που απέτυχε στην αποστολή του και ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής. Οι προπονήσεις θα γίνονται, δύο φορές την ημέρες (πρωί – απόγευμα) στο κλειστό της Καλαμίτσας, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα είναι κόντρα σε Ίκαρους Σερρών, Πανσερραϊκό και ΓΑΣ Κομοτηνής.

Ανακοινώθηκαν και επίσημα

Σκλήβας και Μίτροβιτς!

Με την επίσημη ανακοίνωση των δύο νέων αποκτημάτων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από τον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Παππά κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας, έκλεισε και το φετινό ρόστερ. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος παρουσίασε τον εξαιρετικό 23χρονο φοργουορντ-σέντερ Αντώνη Σκλήβα, παλιό μας γνώριμο, αφού αγωνίστηκε στην ομάδα μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17 στην Α2 και τον Σέρβο γκαρντ Luka Mitrovic, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία σε ομάδα της Α1 Σερβίας.  Η απόκτηση των δύο ικανότατων αθλητών ήταν γνωστή εδώ και αρκετές εβδομάδες και αυτό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας ήταν να κλείσει και τυπικά η υπόθεση. «Ευχόμαστε στους δύο παίκτες μας μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες», ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης της Ένωσης.

Δείπνο γνωριμίας μετά την πρώτη προπόνηση!

Εν τω μεταξύ μετά τη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας , ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσαν δείπνο γνωριμίας στους παίκτες και το προπονητικό team, στη γνωστή Ψαροταβέρνα «Κυρά Βαγγελιώ». Όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να τα πουν και να βάλουν το πρώτο λιθαράκι για να αποτελέσουν την φετινή ομάδα που θα είναι το καμάρι της πόλης μας! Στην ανακοίνωση της η ομάδα τονίζει «παιδιά η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σας εύχεται υγεία και πολλές νίκες! Όλοι είμαστε στο πλευρό σας. Καλή επιτυχία»!

Οι χορηγοί

Σε ότι αφορά τον μεγάλο χορηγό, έγινε γνωστό την Δευτέρα ότι θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και ήδη ετοιμάζεται η λαμπρή εκδήλωση που θα είναι η απαρχή μιας στενής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με τον χορηγό αυτό η Καβάλα θα αποκτήσει ομάδα με… ονοματεπώνυμο, και ο στόχος είναι η συνεργασία να συνεχιστεί για χρόνια και όχι μόνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που θα δώσει στον σύλλογο μια μεγαλύτερη άνεση σε ότι αφορά τον κρίσιμο τομέα των οικονομικών. Ο συγκεκριμένος χορηγός πάντως δεν θα είναι ο μοναδικός για την Ένωση, αφού στην φανέλα αλλά και στο παντελόνι των αθλητών θα βρίσκεται το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων (όπως άλλωστε συνέβη και στο προηγούμενο πρωτάθλημα) καθώς και η εταιρία Geotech του πρώην προέδρου και νυν αντιπροέδρου του συλλόγου Κώστα Παπακωνσταντίνου.