Μικτή νέων ΕΠΣΚ: Στο Ενωσιακό των Αμισιανών το πρώτο φετινό ραντεβού

Δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα έχουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί από 1/1/2003 και μεταγενέστερα

Το απόγευμα της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:00 μ. μ. θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών, προκειμένου να επανδρωθεί η μεικτή μας ομάδα των Νέων, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την περίοδο 2018 – 2019.

Για τη φετινή  ποδοσφαιρική περίοδο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα των Νέων όσοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί από 1/1/2003 και μεταγενέστερα.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, που βρίσκεται στην περιοχή των Αμισιανών και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:30 μ. μ. Θα πρέπει, επίσης, να έχουν μαζί τους ενδυμασία προπόνησης (σορτς, φανέλα, κάλτσες) και υποδήματα  ποδοσφαίρου (σχάρες ή αθλητικά).

Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων μας και οι προπονητές τους, για οποιαδήποτε απορία τους ή τυχόν διευκρινίσεις, να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, Παναγιώτη Διακουμή στο τηλέφωνο 6946344759 ή τον Ενωσιακό προπονητή, Βασίλη Χατζηβασιλειάδη στο τηλέφωνο 6944673897.

Όσον αφορά τις προπονήσεις προεπιλογής για τη συγκρότηση της ομάδας των Παίδων θα υπάρξει νέα ενημέρωση προς τα σωματεία από την ΕΠΣ Καβάλας.