ΑΟ Καβάλα: Αργύρη, καλώς επέστρεψες…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία της ομάδας με τον Αργύρη Μπαρέττα, που επιστρέφει στο «καραβάκι» μετά από 3,5 χρόνια

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη έγινε στο ρόστερ της ομάδας της Καβάλας με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον 24χρονο Καβαλιώτη επιθετικό Αργύρη Μπαρέττα, ο οποίος προπονούνταν με το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη τις τελευταίες ημέρες. Ο Μπαρέττας επιστρέφει στον ΑΟΚ μετά από 3,5 χρόνια, όταν είχε αγωνιστεί για μισή σαιζόν, προερχόμενος από την Ξάνθη, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Σπάρτη. Παρά τον τραυματισμό που έχει στο χέρι, το όνομα του είχε ακουστεί και για άλλες ομάδες της Γ’ Εθνικής, όμως τελικά θα συνεχίσει στην Καβάλα, η οποία θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την περιοχή στο έμψυχο υλικό της.

«Επενδύουμε στο στοιχείο της εντοπιότητας»

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Καβαλιώτη επιθετικού Αργύρη Μπαρέττα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 3,5 χρόνια. Ως διοίκηση θέσαμε από την αρχή στόχο να επενδύσουμε στο στοιχείο της εντοπιότητας και να επαναπατρίσουμε ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονταν στις επαγγελματικές κατηγορίες, και ο Αργύρης ήταν μια από αυτές. Άλλωστε τα τελευταία 3 χρόνια μετράει 1 συμμετοχή στην Super League με τη φανέλα του Ηρακλή και 25 συμμετοχές/4γκολ στην Football League με τις ομάδες του Πανσερραϊκού και της Σπάρτης. Αργύρη καλώς επέστρεψες»!