ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο Καβάλας και τον Αετό Ορφανού

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος για την εξυπηρέτηση των παικτών που έκαναν ιατρικές εξετάσεις και για την φιλοξενία στο φιλικό του Σαββάτου

Τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ευχαρίστησε με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ, για την εξυπηρέτηση και την φροντίδα των ποδοσφαιριστών της ομάδας που έκαναν εκεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Kαβάλα ευχαριστεί θερμά το Νοσοκομείο Καβάλας για την άμεση εξυπηρέτηση και φροντίδα που επέδειξε στις εξετάσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου, την Νόπη Σωτηρέλη (γραμματεία), τον Ξενοφώντα Κροκίδη (διευθυντή), τον Β. Ιωαννίδη (διευθυντή), την Ασπ. Δελαπόρτα (επισκέπτρια υγείας), τον Κλ. Κλεανθίδη (διευθυντή), την Ι .Καρατζόγλου και Κ. Κεϋσενίδου (μικροβιολογικό), την Εύα Πανώρη (αιματολογία) καθώς και τον Κων/νο Κούτρα (γραμματεία)».

«Καλή επιτυχία στη Football League 2»

Επίσης η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ με άλλη ανακοίνωση της ευχαρίστησε την ομάδα του Αετού Ορφανού για την φιλοξενία της αποστολή του συλλόγου στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου. Αναλυτικά: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Αετού Ορφανού για την άψογη φιλοξενία της στο φιλικό παιχνίδι ενώ παράλληλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League 2».