Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: «Βαφτίζεται» την Πέμπτη…

Στο ξενοδοχείο Λούση διοργανώνεται το μεσημέρι της Πέμπτης 6/9 η εκδήλωση παρουσίασης χορηγού – ονοματοδοσίας

Τον χορηγό που θα δώσει το όνομα του στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας θα αποκαλύψει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης σε μια λαμπρή εκδήλωση που προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό και η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Λούση». Η πρόσκληση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Καβάλα BC σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης χορηγού – ονοματοδοσίας που θα γίνει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13:30 στο ξενοδοχείο Lucy».

Ρήτρα εμπιστευτικότητας…

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του συλλόγου και της συγκεκριμένης εταιρίας έγινε εδώ και περίπου δύο μήνες οπότε και έπεσαν οι σχετικές υπογραφές, όμως παράλληλα με τα συμβόλαια, υπογράφτηκε από την πλευρά της ομάδας και μια ρήτρα εμπιστευτικότητας με την οποία δεσμευόταν ότι δεν θα αποκάλυπτε το όνομα του χορηγού μέχρι την επίσημη εκδήλωση. Η ρήτρα αυτή τηρήθηκε στο ακέραιο, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν διέρρευσε τίποτα αναφορικά με την ταυτότητας της.

Αμοιβαίο κέρδος…

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μικρό μόνο δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν την συνεργασία μαζί της στην ομάδα της Καβάλας, μιας και θέλουν να ανταποκρίνονται απολύτως στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από την συνεργασία. Απ’ τα λίγα που έχουν αναφέρει οι παράγοντες της Ένωσης γι’ αυτήν, είναι ότι ο στόχος τους είναι να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου, μέσα από μια υποδειγματική συνεργασία όχι μόνο στο επίπεδο της ανδρικής ομάδας αλλά και τα τμήματα υποδομής! Όλα αυτό το «πακέτο», αν η συνεργασία λειτουργήσει κανονικά θα είναι επ’ ωφελεία και των δύο μερών. Η εταιρία θα διαφημίζεται μέσα από ένα αθλητικό οργανισμό που θα φέρει το όνομα της και θα εκπέμπει υγεία, ενώ η ομάδα θα έχει την πολυτέλεια που δεν έχουν πολλοί σύλλογοι (όχι μόνο στο μπάσκετ) να διαθέτει  μια οικονομική βάση πάνω στην οποία θα μπορεί να «χτίσει» την ανδρική ομάδα και να διεκδικήσει κάποια στιγμή ακόμα και την επιστροφή της στην Α1, αλλά και να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα τις ακαδημίες της.