ΑΟ Καβάλα: Οι «καραμπόλες» φέρνουν Κασμερίδη…

Δεν προχώρησε η περίπτωση του Σούλη για το κέντρο της άμυνας και έτσι η ομάδα είναι κοντά στον 23χρονο, ως δανεικό από την Δόξα Δράμας

Ο Τρύφων Κασμερίδης φαίνεται ότι θα είναι τελικά η επιλογή της ομάδας της Καβάλας για την θέση του κεντρικού αμυντικού, που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αλιατίδης. Η περίπτωση του Σταύρου Σούλη που δοκιμάστηκε για δύο περίπου εβδομάδες στις προπονήσεις και σε δύο φιλικά του ΑΟΚ (με Πανδραμαϊκό στο Βώλακα και με Αετό Ορφανού στο Οφρύνιο) τελικά δεν προχώρησε και έτσι, όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος αμυντικός θα φορέσει το «καραβάκι» στο στήθος, ως δανεικός από την Δόξα Δράμας!

Λόγω… Καψάλη

Για να προκύψει αυτή η επιλογή στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ χρειάστηκε να γίνουν πολλές… «καραμπόλες» σε διάφορες ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Δόξα Δράμας και πέρσι αγωνιζόταν επίσης ως δανεικός στην Ελπίδα Σκουτάρεως όπου έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Φέτος προοριζόταν να επιστρέψει στον σύλλογο του, ωστόσο ο προπονητής της γειτονικής ομάδας θέλησε να έχει μια πιο αξιόπιστη επιλογή για την κρίσιμη αυτή θέση και απ’ την στιγμή που προέκυψε η περίπτωση του Στέλιου Καψάλη από τη Βέροια (πέρσι έπαιξε σε 16 αγώνες και φέτος αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Αιγινιακό όμως η μεταγραφή χάλασε), προχώρησε σ’ αυτήν!

Η πορεία του

Η Δόξα, εκτός από την περίπτωση του Δημήτρη Κονταξή, είχε προτείνει στην Καβάλα να αποκτηθούν και άλλοι δανεικοί παίκτες, ωστόσο η πρόταση αυτή απορρίφθηκε μιας και στις θέσεις που αγωνιζόταν υπήρχε πληρότητα. Το κενό βρισκόταν στο κέντρο της άμυνας και έτσι προέκυψε ο Κασμερίδης, που είναι Σερραίος στην καταγωγή και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα και ακολούθως πέρασε από τον Εθνικό Γαζώρου, την Καλαμάτα και τη Νάουσα, για να αποκτηθεί πέρσι το καλοκαίρι από την Δόξα Δράμας που τον έδωσε δανεικό στο Σκούταρι. Στην ομάδα της Β’ Εθνικής πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και δεν του λύουν το συμβόλαιο (όπως έχει συμβεί και πολλές άλλες περιπτώσεις). Θέλουν να «πάρει παιχνίδια» για να είναι έτοιμος για την ομάδα τους τα επόμενα χρόνια!