Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Στους… γιατρούς οι παίκτες!

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έκαναν οι αθλητές της Καβάλας με την διοίκηση του συλλόγου να ευχαριστεί τους γιατρούς για την συνεργασία τους

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας. Συγκεκριμένα οι αθλητές του Ανδρέα Καραπιπερίδη βρέθηκαν στο ιατρείο του καρδιολόγου Θόδωρου Μήτρα και το μικροβιολογικό εργαστήριο του Ηλία Καρακίτσου όπου υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.

Με ανακοίνωση του, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Μήτρα και τον κ. Καρακίτσο για την βοήθειά και την ευγενική τους χορηγία.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον φυσικοθεραπευτή μας Δώρο Παπαντωνίου όπως και τον χειρούργο ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας μας Γιώργο Τσοκτουρίδη για την επί πολλά χρόνια πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στο Lucy

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13.30 στο ξενοδοχείο Lucy, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγού – ονοματοδοσίας της ομάδας, στην οποία είναι καλεσμένοι εκτός από τα ΜΜΕ και όλοι οι φίλοι του συλλόγου. Τότε λοιπόν θα γίνει γνωστή η εταιρία, το όνομα της οποίας θα συνδεθεί με την Ένωση, με στόχο μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία και συμπόρευση.