ΕΠΣ Καβάλας: Απαζίδης και Χατζηβασιλειάδης οι Ενωσιακοι προπονητές

Την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση προεπιλογής των μικτών με τον Βασίλη Χατζηβασιλειάδη που παραμένει και τον Κώστα Απαζίδη που επιστρέφει στον πάγκο των μικτών

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΚ, σε συνεργασία με τους Ενωσιακούς προπονητές, έχουν προγραμματίσει προπόνηση προεπιλογής  ποδοσφαιριστών για τη συγκρότηση των ομάδων παίδων και νέων.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή των Αμισιανών, με ώρα συγκέντρωσης των  ποδοσφαιριστών στις 15:00 μ.μ. για τους γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 και στις 16:00 μ. μ. για  τους γεννηθέντες τα έτη  2003 – 2004.

Παράλληλα, η ΕΠΣΚ ενημερώνει ότι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας θα συνεργαστεί με τους προπονητές Βασίλη Χατζηβασιλειάδη και Κωνσταντίνο Απαζίδη. Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες και οι προπονητές των σωματείων να έχουν μία στενή και καλή συνεργασία με τους Ενωσιακούς προπονητές, ώστε να  έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που έχουν ως απώτερο  σκοπό την προβολή του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έξω από τα όρια του νομού μας.

Επίσης, παρακαλούνται οι παράγοντες να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στους Ενωσιακούς προπονητές όταν αυτοί επισκέπτονται το γήπεδο τους για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές του σωματείου τους. Δηλαδή, να έχουν ελεύθερη είσοδο, να τους παρέχουν κάθισμα, νερό και δίνουν πληροφορίες για κάθε ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Ενωσιακό προπονητή.

Στη Θάσο η επόμενη προπόνηση

Εν τω μεταξύ η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας, ενόψει της προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τη συγκρότηση των μεικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019, αποφάσισε η επόμενη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών να γίνει στο γήπεδο Πρίνου Θάσου. Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες των σωματείων της Θάσου, καθώς και οι προπονητές αυτών, να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές τους που έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να βρίσκονται στο γήπεδο του Πρίνου τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που  είναι γεννημένοι τα έτη 2003 – 2004  και 2005 – 2006  και δύνανται  να λάβουν μέρος στην  προεπιλογή, να έχουν μαζί τους  ιματισμό προπόνησης (σορτς-φανέλα-κάλτσες), καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα. Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθύνονται στον πρόεδρο της Επιτροπής, Παναγιώτη Διακουμή, στο τηλέφωνο  6946344759 και τον Ενωσιακό προπονητή, Βασίλη Χατζηβασιλειάδη στο τηλέφωνο  6944673897.