«Μετωπική» κόντρα ΑΟΚ και ΓΣΕ για το βόλεϊ

Ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς του ερασιτέχνη ΑΟΚ προς τον σύλλογο της Ελευθερούπολης με αναφορές για εξαπάτηση, ανευθυνότητα, ανηθικότητα και επικίνδυνη λειτουργία απέναντι στα παιδιά

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα προς τον ΓΣΕ με αφορμή την απόφαση του συλλόγου της Ελευθερούπολης να κινηθεί αυτόνομα σε ότι αφορά το τμήμα βόλεϊ, το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε υπό την σκέπη του ΑΟΚ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΑΟΚ πρότεινε στον ΓΣΕ η αλλαγή αυτή να γίνει ομαλά και μέσα σε ένα χρόνο, ωστόσο η πρόταση δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο ομάδες βόλεϊ στην Ελευθερούπολη. Μια με παιδιά που εξακολουθούν να προπονούνται με τον ΑΟΚ (και τα οποία όπως υποστηρίζουν στον σύλλογο της Καβάλας γυμνάζονται τις πιο ακατάλληλες ώρες στο κλειστό της Ελευθερούπολης) και μια με τον ΓΣΕ…

Με αφορμή αυτή την, αν μη τι άλλο, περίεργη κατάσταση, ο ΑΟΚ καταλογίζει σε δύο ανθρώπους του ΓΣΕ ιδιοτέλεια, έλλειψη σεβασμού και εξαπάτηση. Επίσης τονίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν ήταν ανεύθυνος, ανήθικος και επικίνδυνος απέναντι στα παιδιά, ενώ απευθυνόμενη προς μια προπονήτρια του νέου συλλόγου, που αναδείχτηκε στον ΑΟΚ, επισήμανε ότι η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντι της «μιας και απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο πως δεν σεβάστηκε όλα αυτά που απλόχερα της πρόσφερε ο ΑΟΚ»!

Η ανακοίνωση, που με ειρωνικό τρόπο καληνυχτίζει τον ΓΣΕ που έχει την έδρα του στην Ελευθερούπολη που όπως είναι γνωστό αναδείχτηκε σε Ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού για το 2019, αναφέρει τα εξής: «Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 2 χρόνια από τότε που το τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΟΚ δέχτηκε πρόταση από τον ίδιο τον ΓΣΕ να πάρει υπό την σκέπη του τα τμήματα της Ελευθερούπολης, λόγω της απροθυμίας και της αδιαφορίας της τότε διοίκησης του ΓΣΕ να δημιουργήσει τμήματα. Αυτό λοιπόν που δεν έκανε τότε ο ΓΣΕ, το έκανε πρόθυμα και με μεράκι ο ΑΟ Καβάλα παρά τις δυσκολίες που ήξερε ότι θα βρει μπροστά του!

Ξαφνικά όμως φέτος, και παρά της αντίθετες διαβεβαιώσεις από την διοίκηση του ΓΣΕ προς την διοίκηση του ΑΟΚ, βρέθηκαν 2 άνθρωποι που καθαρά από ιδιοτέλεια και συμφέρον αποφάσισαν να γκρεμίσουν μονομιάς τα πάντα, χωρίς κανέναν σεβασμό τόσο στον σύλλογο μας όσο και στην αγνότητα των παιδικών ψυχών που γύμναζαν/εκπαίδευαν έως τώρα, με αποτέλεσμα να εξαπατήσουν εμάς και τα παιδιά.

Παρά την πρότασή μας προς το συμφέρον των παιδιών και του αθλητισμού, να γίνει ομαλά και σε βάθος 1 έτους η μετάβαση από τον ΑΟΚ στον ΓΣΕ για να μην χάσουν τα παιδιά την αγωνιστική τους ταυτότητα και να συνεχίσουν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της περιφέρειάς μας, παρά τις δηλώσεις της διοίκησης του ΓΣΕ ότι εξακολουθεί όπως και πριν 2 έτη να μην τους ενδιαφέρει η πετοσφαίριση (!), όχι μόνο έπραξαν το αντίθετο αλλά δίχασαν και τις ψυχές μικρών παιδιών δηλητηριάζοντας τες με το δίλημμα ποιον σύλλογο να επιλέξουν.

Οι μικροί αθλητές ανήκουν πρώτα στο παιχνίδι τους και μετά στην ομάδα τους, «κύριοι» του ΓΣΕ. Δημιουργήσατε στον ίδιο μας τον τόπο ένα είδος άτυπου ρατσισμού ανάμεσα στα παιδιά, δίνοντας τις πιο ακατάλληλες ώρες προπόνησης σ’ αυτά που επέλεξαν να συνεχίσουν να προπονούνται με τον ΑΟΚ. Λειτουργήσατε ανεύθυνα, ανήθικα και επικίνδυνα, απέναντι στα παιδιά σας, στον ΑΟ Καβάλα και στο αθλητικό ιδεώδες με μόνο κίνητρο τον εγωισμό, την ιδιοτέλεια και τον ρεβανσισμό που διακρίνει εσάς και τη συγκεκριμένη “κυρία” που αναδείχτηκε φορώντας τη φανέλα με το καραβάκι, έφαγε ψωμί από αυτό και θα κριθεί από την ιστορία η οποία θα είναι αμείλικτη στο πρόσωπο της, μιας και δυστυχώς απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο πως δεν σεβάστηκε όλα αυτά που απλόχερα της πρόσφερε ο ΑΟΚ.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας και ευχόμαστε τουλάχιστον να αλλάξετε νοοτροπία, να προσπαθήσετε να αγαπήσετε την πετοσφαίριση και να μην βλέπετε και αυτή τη φορά το τμήμα που αποτελείται από παιδιά, το μέλλον της πόλης σας, σαν βαρίδιο το οποίο θα το διαχειρίζονται άνθρωποι με ιδιοτέλεια.

ΥΓ: Καληνύχτα στον σύλλογο της ευρωπαϊκής πόλης του αθλητισμού»!