Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Και το όνομα αυτής… Energean-Kavala BC!

Η εταιρία που έχει στηρίξει πολλές στο παρελθόν την ομάδα μπάσκετ της πόλης, αλλά και όχι μόνο, την υποστηρίζει και σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανοίγει με την υποστήριξη της Energean, της εταιρείας που παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στον Κόλπο της Καβάλας!

Συγκεκριμένα, η Energean αναλαμβάνει Χορηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία επιπλέον μετονομάζεται σε Energean – Kavala BC, σε μία συνεργασία που δημιουργεί νέες προοπτικές για την ομάδα μπάσκετ της πόλης, η οποία την περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Basket League.

Τις πτυχές της συνεργασίας παρουσίασαν την Πέμπτη 6/9 στην Καβάλα o Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα  Δημήτρης Γόντικας.

Βαγγέλης Παππάς: «Σήμερα αισθανόμαστε πιο δυνατοί με την αμέριστη υποστήριξη της Energean»

Ο κ. Παππάς δήλωσε τα εξής: «Προσηλωμένοι σταθερά στο στόχο για την ανάδειξη σε γερές βάσεις του Καβαλιώτικου Μπάσκετ, σήμερα αισθανόμαστε πιο δυνατοί με την αμέριστη υποστήριξη της Energean. Η συνεργασία αυτή θα μας λύσει όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κάθε άλλο επίπεδο μια σειρά από προβλήματα του παρελθόντος. Χαιρετίζουμε την κοινή προσπάθεια μέσα από τη νέα ονομασία της ομάδος Energean – Kavala BC και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται προς όφελος της πόλης και του Καβαλιώτικου Μπάσκετ».

Δημήτρης Γόντικας: «Θεωρούμε ότι η χορηγία θα ενισχύσει συνολικά το μπασκετικό προϊόν της Καβάλας»

Από την πλευρά της Energean, o κ. Γόντικας δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπαίνουμε μπροστά στην προσπάθεια της Ένωσης για ένα νέο κύκλο ανοδικής πορείας στο ελληνικό μπάσκετ. Η Energean παραμένει πιστή στην φιλοσοφία της να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και, αναμφίβολα, το μπάσκετ είναι ένα σημείο αναφοράς για την καθημερινότητα της Καβάλας. Η Energean – Kavala BC, πέραν από τον προφανή στόχο για διακρίσεις στους αγωνιστικούς χώρους, έχει ως βασικές προτεραιότητες την ανάδειξη όλων εκείνων των αρχών που διέπουν το αθλητικό ιδεώδες καθώς και την προσέλκυση της νεολαίας της πόλης σε ένα άθλημα το οποίο έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στη χώρα μας.

Θεωρούμε επίσης ότι η παρουσία της Energean ως Χορηγού και ονοματοδότριας εταιρείας στην μπασκετική ομάδα της πόλης θα ενισχύσει συνολικά το μπασκετικό προϊόν της Καβάλας, δημιουργώντας παράπλευρες ωφέλειες στην τοπική οικονομία».

Μαθιός Ρήγας: «Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα φέτος και για πολλά χρόνια ακόμη»

Όσο για τον πρόεδρο της εταιρίας Μαθιό Ρήγα επισήμανε ότι «Είμαι χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος γιατί είμαι στην Καβάλα, μια πόλη  που αγαπάω και ο δεύτερος γιατί αγαπάω το μπάσκετ. Όσο μπορούμε να στηρίζουμε το μπάσκετ και την Καβάλα θα συνεχίζουμε να το κάνουμε, για το καλό του τόπου και για καλό της ομάδας που αποφασίσαμε να στηρίξουμε. Είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκινάει πάλι. Ήμασταν και παλαιότερα χορηγοί της ομάδας. Θέλουμε να τη συνεχίσουμε την συνεργασία. Υπάρχει μια υγιή προσπάθεια από τον πρόεδρο, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες και θέλουμε να δούμε αυτή την ομάδα να πηγαίνει ακόμη καλύτερα με υψηλούς στόχους. Εύχομαι καλή επιτυχία, υγεία στα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα σας φέτος και για πολλά χρόνια ακόμη. Εύχομαι να σας δούμε σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που είχατε φέτος».

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκαν το νέο σήμα της Energean – Kavala BC και η εμφάνιση της ομάδας, η οποία θα φέρει το σήμα της Energean στην μπροστινή όψη της φανέλας των αθλητών της Ένωσης.