Γ’ Εθνική: Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στον 1ο όμιλο

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η σύνθεση των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, το οποίο θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου - Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/9

Καμία έκπληξη δεν επεφύλαξε, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον 1ο όμιλο, ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την ΕΠΟ. Όπως αναμενόταν την θέση της Ελπίδας Σκουτάρεως που έγινε… Βέροια και μετακόμισε στην πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, πήρε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Κιλκίς. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ομίλους, παρατηρήθηκαν αρκετές αλλαγές με την ΕΠΣ Πιερίας θα τοποθετείται στον 4ο όμιλο και όχι στον 2ο, όπου θα αγωνιστούν οι ομάδες της Φλώρινας. Στην Πελοπόννησο για την οποία υπήρχε μεγάλη αναστάτωση όλο το προηγούμενο διάστημα, οι ομάδες της Αχαΐας και της Ηλείας θα κοντραριστούν με αυτές απ’ τα τα νησιά της Δωδεκανήσου και ενώ Μεσσηνία και υπόλοιποί νομοί της Πελοποννήσου θα παίξουν μεταξύ τους αλλά και με την… Βοιωτία!

Η εικόνα του ομίλου

Η νέα εικόνα του 1ου ομίλου περιλαμβάνει 14 ομάδες, απ’ τις οποίες οι 4 είναι από την ΕΠΣ Καβάλας, που έχει και την μεγαλύτερη εκπροσώπηση, ενώ οι ΕΠΣ Ξάνθης και Σερρών έχουν από 3 ομάδες, και από έναν εκπρόσωπο έχουν οι Ενώσεις Έβρου, Θράκης, Δράμας και Κιλκίς. Αναλυτικά οι ομάδες είναι οι εξής:
ΕΠΣ Καβάλας: ΑΟ Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Ορφανού,  Κεραυνός Πέρνης.
ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης.
ΕΠΣ Σερρών: Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου.
ΕΠΣ Έβρου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟΚ Κοσμίου.
ΕΠΣ Δράμας: ΑΕ Καλαμπακίου.
ΕΠΣ Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς.

Κλήρωση στις 12/9, σέντρα στις 30/9

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη στις 12 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2018-2019. Αναφορικά με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την μετάθεση της σέντρας κατά μια εβδομάδα. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, όμως την χθες έγινε γνωστό ότι το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς θα δοθεί την επόμενη Κυριακή 30 του μηνός!