ΑΟ Καβάλα: Φιλικό «Χ» με την Δόξα Δράμας [Φωτογραφίες]

Ακόμα ένα θετικό δείγμα για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη στο πιο δυνατό, μέχρι στιγμής, φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Ανθή Καραγιάννη»

Πολύ καλά σημάδια βελτίωσης και ακόμα ένα δείγμα του ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο, έδειξε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας. Στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην διάρκεια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στην Δόξα Δράμας, το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη τα πήγε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, ωστόσο οι αρκετοί φίλοι της ομάδας έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Βρίσκει την φρεσκάδα του…

Ο ΑΟΚ βρίσκει σιγά – σιγά την φρεσκάδα του μετά το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας με αποτέλεσμα στην εικόνα του αγώνα να μην μπορεί κανείς να διακρίνει ότι τους δύο αντιπάλους τους χώριζε μια κατηγορία. Σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρκετή δύναμη και σχετικά λίγες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, η Καβάλα είχε ορισμένες καλές στιγμές στη αντίπαλη εστία, όπως άλλωστε και η Δόξα Δράμας. Απ’ αυτή την άποψη το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ωστόσο αυτό που μένει είναι ότι η Καβάλα απέδειξε ότι διαθέτει και τις μονάδες αλλά και το σύνολο να σταθεί ως ίσο προς ίσο κόντρα σε έναν αντίπαλο που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ Εθνική. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους στην διάρκεια του αγώνα, παίζοντας στο πρώτο μέρος με μια ενδεκάδα, ενώ στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές.

Φάσεις

8’ μετά από σέντρα του Κουσκουνά, κεφαλιά του Κρητικού έφυγε άουτ, ενώ στο 15’ ωραία εκτέλεσε φάουλ του Γεμιστού αναγκάζει τον Πίτκα να στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 33΄ πολύ καλή ευκαιρία της Καβάλας με τον Γεμιστό να μην σημαδεύει σωστά μετά από ωραία σέντρα του Τσούτση και στο 43’ ο Λυμπεράκης διώχνει την μπάλα πάνω απ’ την γραμμή μετά από πλασέ του Κουσκουνά. Στο 2ο μέρος Γαβριηλίδης και Τόσκας είχαν δύο καλές κεφαλιές, ενώ στο 70’ ο Γιατσίνοβιτς είχε σουτ που απέκρουσε ο Ηλιάδης.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Δημιζάς Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης Παπαδόπουλος, Κέρθι, Γιατσίνοβιτς, Τσούτσης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπλιός, Κονταξής, Βοσνιάδης, Κασμερίδης, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Χατζηκυριάκου, Βαλαβανόπουλος και Θωμαίδης.

Δόξα Δράμας: Πίτκας, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Ζοάο Πάουλο, Ανδρέου, Μακρής, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Κρητικός, Κρούθ, Κουσκουνάς.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ρουγκάλας Ρεβυθόπουλος Σιώπης Παρασκευάς Νατσιόπουλος Πατράλης Μαρκόπουλος Σουμά, Σαμπανίδης Ηλιάδης.

*** Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Νίκος Κεχαγιάς, καθώς και ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης.