ΑΟ Καβάλα: Καθάρισε στο 1ο ημίχρονο, 5-1 στον Αμυγδαλεώνα

Καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο, οπότε και σημείωσε και τα 5 γκολ κόντρα στη Δόξα που μείωσε στο 87ο λεπτό και προκρίθηκε ως 2η στη βαθμολογία

Όπως άλλωστε αναμενόταν ο ΑΟΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες να κερδίσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) στον Αμυγδαλεώνα την τοπική Δόξα στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ με 5-1 και να κάνει το 3 στα 3.

Το παιχνίδι, που παρακολούθησαν περί τα 150 άτομα, κρίθηκε στην ουσία στο 1ο ημίχρονο οπότε και το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη σημείωσε 5 γκολ, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Αδαμάκης που πέτυχε 4 γκολ και ένα σημείωσε ο Χατζηκυριάκου. Στην επανάληψη όταν ο ΑΟΚ εμφανώς «κατέβασε ταχύτητα» οι γηπεδούχοι βρήκαν τον ευκαιρία να βγουν στην επίθεση και να διεκδικήσουν ένα γκολ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την 2η θέση στον όμιλο. Αν η διαφορά των γκολ ήταν 4 θα περνούσαν αυτοί στην 2η θέση, αν ήταν μεγαλύτερη θα προκρινόταν ο Ηρακλής Καβάλας. Τελικά κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους μ’ ένα όμορφο γκολ του Ιωσήφ Μακατασίδη στο 87ο λεπτό!

Φιλική νίκη στις Σέρρες για την Enegrean Καβάλα BC

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης η Energean Kavala BC πήγε στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τους Ίκαρους Σερρών σε φιλικό παιχνίδι, τους οποίος κέρδισε 74-64 (ημίχρονο 32-44). Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά. Ο κόουτς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και αν δεν χαλάρωναν στο τέλος του αγώνα η τελική διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Το επόμενο φιλικό είναι κόντρα στο ΓΑΣ Κομοτηνής το Σάββατο στις 16.00 στην Καλαμίτσα.