ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Αγιασμός με τις ευχές του Μητροπολίτη

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη του συλλόγου, γονείς των παιδιών και ο Μητροπολίτης ΦΝΘ στον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας για το νέο αγωνιστικό έτος 2018 – 2019 και στον οποίο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη του συλλόγου, πολλοί γονείς και αθλητές του συλλόγου.

Μάλιστα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του μαζί με την ευλογία του σε όλους τους παραβρισκόμενους ενώ να σημειωθεί ότι με το λόγο του ενέπνευσε τους αθλητές του συλλόγου, μιλώντας στις καρδιές τους με μηνύματα αγάπης.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχήθηκαν σε όλους μία δημιουργική και αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι τον καθιερωμένο αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος του δήμου Φιλίππων Λάζαρος Τσαταλμπασίδης καθώς και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Καβάλας Κίμων Παπαδόπουλος.