ΑΟ Καβάλα: Θέλει κόσμο στο Παραλίμνιο…

Η διοικούσα επιτροπή ναύλωσε δωρεάν λεωφορείο για τους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Να δημιουργήσει μια θερμή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου του Παραλιμνίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θέλει η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ και γι’ αυτό διευκολύνει με τον τρόπο της τους φιλάθλους της ομάδας που θα θελήσουν να σταθούν στο πλευρό της στον αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα. Αποφάσισε λοιπόν να ναυλώσει λεωφορείο που θα είναι δωρεάν, σ’ αυτή την πρώτη εκτός έδρας εμφάνιση του συγκροτήματος του Παύλου Δερμιτζάκη. Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής:

«Σε λίγες μέρες το ταξίδι ξεκινάει για το καραβάκι μας για το πρωτάθλημα της Football League 2. Και πρώτη αγωνιστική, οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη φιλοξενούνται στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου. Η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια και γι’ αυτό τον λόγο η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να ναυλώσει δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους μας.

Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΑΟΚ 09:00. – 11:00 και στο ψητοπωλείο «Δεληκάρης» ενώ η ώρα αναχώρησης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου είναι 13:30 κάτω από τα γραφεία του ΑΟΚ στην παραλιακή λεωφόρο. Τηλέφωνο για πληροφορίες 251 251 1965».