ΑΟ Καβάλα: Θετικό το τελευταίο δείγμα 2-1 τον Μακεδονικό

Με νίκη έκλεισε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, στον αγώνα που έγινε στο Κοκκινοχώμα

Θετικό ήταν το τελευταίο δείγμα γραφής που έδωσε η ομάδα της Καβάλας, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (23/9) στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος κόντρα στον Μακεδονικό, επικράτησε με 2-1 παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο ειδικά στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου χρησιμοποιήθηκαν (και από τις δύο ομάδες) τα σχήματα με τα οποία θα ξεκινήσουν στην πρεμιέρα της σαιζόν!

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη στο πρώτο 45λεπτο είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Τσούτση και Γιαντσίνοβιτς, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα, με τις αλλαγές που έγιναν, άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μείωσαν με τον Τοτολίδη.

Πλέον στον ΑΟΚ βλέπουν μόνο τον αγώνα στο Παραλίμνιο την ερχόμενη Κυριακή για την 1η αγωνιστική, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του (ακόμα και τον Ψάλτη), με μοναδικό ερωτηματικό τον τερματοφύλακα Βρονταρά.

Αγιασμός την Τρίτη

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι την Τρίτη 25/9 και ώρα 15.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδος, μπροστά από την θύρα 4.

Κέρδισαν στα φιλικά Πέρνη και Νέστος

Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι άλλοι εκπρόσωποι της Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ’΄Εθνικής την Κυριακή, ο Αετός Ορφανού κέρδισε τον Κεραυνό Πέρνης (από τον οποίο αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο τερματοφύλακας Γιουργούσης) με 2-0 με τα γκολ των Καραγιαννίδη και Σαββατιανού ενώ στην Κεραμωτή ο Νέστο επικράτησε με 2-1 του Λαγκαδά με δύο εύστοχα πέναλτι των Μελισσόπουλου και Γκουτζίδη στο 2ο ημίχρονο!