Energean Καβάλα BC: Με τον Ιπποκράτη Κω και στο βάθος… ΑΕΚ

Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι δίνει την Τετάρτη η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, για το κύπελλο Ελλάδος και αν συνεχίσει μπορεί να βρει στο δρόμο της την ΑΕΚ

Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες σε Ελευθερούπολη και Βέροια, η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας δίνει το απόγευμα της Τετάρτης στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι, υποδεχόμενο τον Ιπποκράτη Κω στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα την οποία θα βρει μπροστά της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έκανε την έκπληξη το Σάββατο αποκλείοντας το Σάββατο τον Ιωνικό Νικαίας, δείχνοντας έτσι ότι η αποστολή του συγκροτήματος του Ανδρέα Καραπιπερίδη μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Γενική Είσοδος 10 ευρώ

Το ραντεβού λοιπόν είναι για την Τετάρτη 26/6 στις 17.00 στην Καλαμίτσα για ένα δυνατό παιχνίδι, όπου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών. Συγκεκριμένα: «Πρώτη Επίσημη Εμφάνιση της Ομάδας μας στο Αλεξάνδρα Δήμογλου την Τετάρτη 26/9 και ώρα 17.00! Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Energean Kavala BC καλούν όλες τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου, να παραβρεθούν σύσσωμοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε μία ακόμη νίκη πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδος! Γενική Είσοδος: Οικονομική Ενίσχυση 10 Ευρώ. Τα Διαρκείας δεν ισχύουν για του Αγώνες Κυπέλλου».

Τα «ζευγαρώματα» καταλήγουν στην… ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της α’ φάσης του κυπέλλου (όπου συμμετέχουν ομάδες της Α2 και Β’ Εθνικής), καθώς και τα «σταυρώματα» που ακολουθούν, απ’ τα οποία προκύπτει ότι αν η Καβάλα περάσει τον Ιπποκράτη Κω και στη συνέχεια επικρατήσει (εκτός έδρας) επί του νικητή του ζευγαριού Τρίτων (Σεπολίων) – Διαγόρας, θα υποδεχτεί στην 2η φάση του θεσμού στις 3 Οκτωβρίου την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
4η Αγωνιστική Α’ Φάσης – Τετάρτη 26/9
Τρίτων – Διαγόρας Δρ.
Παγκράτι-Φαίακας
Ανατόλια-Κόροιβος
Καβάλα-Ιπποκράτης

5η Αγωνιστική Α’ Φάσης – Σάββατο 29/6
Τρίτωνας ή Διαγόρας – Καβάλα ή Ιπποκράτης Κω
Παγκράτι ή Φαίακας – Ανατόλια ή Κόροιβος

Β’ Φάση- Τετάρτη 3/10
Ρέθυμνο – Κύμη
Ολυμπιακός – Χολαργός
Παγκράτι ή Φαίακας ή Ανατόλια ή Κόροιβος – Παναθηναϊκός
Προμηθέας Πάτρας – Άρης
Περιστέρι – Ήφαιστος Λήμνου
Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
Τρίτωνας ή Διαγόρας ή Καβάλα ή Ιπποκράτης Κω – ΑΕΚ