ΑΟ Καβάλα: Με τις ευχές του Μητροπολίτη… [Φωτογραφίες]

Αγιασμός πριν από την προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα, παρουσία του Μητροπολίτη ΦΝΘ, με ευχές για υγεία και… άνοδο

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/9) ο αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη». Εκτός από το νέο ποιμενάρχη, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο, το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς και τα περισσότερα μέλη που απαρτίζουν την διοικούσα επιτροπή. Οι ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία για όλους συνοδευόταν και από τις ευχές για την επίτευξη των στόχων της ομάδας που δεν είναι άλλες από την άνοδο!

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σ’ αυτό το ξεκίνημα του ΑΟΚ»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας ότι «είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε σ’ αυτή την αρχή της προσπάθειας του ΑΟΚ και ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη, υγεία και αισιοδοξία για αποτελέσματα ωραία. Χαίρομαι επίσης που για πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ ως Μητροπολίτης σ’ αυτό το σημαντικό γήπεδο και ελπίζω  πάντοτε να βρίσκομαι μαζί σας και σωματικά προκειμένου να χαίρομαι με τις επιτυχίες της ομάδας. Εύχομαι στα παιδιά μας και στους γονείς τους να έχουν δύναμη, υγεία και υπομονή ούτως ώστε ο σκοπός για τον οποίο βρίσκονται εδώ να είναι πάντοτε ωφέλιμος για την ψυχή τους και για την ομάδα τους. Καλή χρονιά σε όλους».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Από τη μεριά του ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης αφού τόνισε ότι «είναι μεγάλη μας τιμή στον φετινό αγιασμό να είναι παρών ο Σεβασμιότατος. Θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα δείγμα, το πώς αντιλαμβανόμαστε όλοι τα πράγματα για τον τόπο μας», ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία σε όλο τον κόσμο και επίτευξη των υψηλών στόχων της χρονιά». «Είμαστε σε καλό επίπεδο σε ότι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας με το Παραλίμνιο, στην πρεμιέρα έχει ένα βαθμό δυσκολίας και από πλευράς άγχους αλλά και για αγωνιστικούς λόγους μιας και αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν πρωταθλήτρια στον όμιλο μας. Θεωρώ όμως ότι ο ΑΟΚ, έχει την ομάδα, έχει τους παίκτες, έχει την δυναμική για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι έτσι όπως πρέπει. Στόχος μας να κερδίσουμε για να βάλουμε έτσι σιγά – σιγά τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά» δήλωσε.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος: «Ελπίζουμε αυτή τη φορά, στο τέλος της χρονιάς, να χαμογελάσουμε»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Παπαδόπουλος που τόνισε ότι «ξεκινάει μια νέα χρονιά στην ομάδα στην οποία έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες. Σήμερα κάναμε τον αγιασμό και ελπίζουμε όλη την χρονιά να έχουμε υγεία και ελπίζουμε αυτή τη φορά να χαμογελάσουμε στο τέλος της χρονιάς. Την Κυριακή παίζουμε στην έδρα του πρωταθλητή του περσινού ομίλου. Εμείς είμαστε έτοιμοι και ο στόχος μας είναι η νίκη, γιατί είναι σημαντικό στην πρεμιέρα να μην υπάρχουν απώλειες».

Σωτήρης Δεληκάρης: «Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

Τέλος ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σωτήρης Δεληκάρης ζήτησε την στήριξη του κόσμου στην φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκινάει φέτος η ομάδα. «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσαμε τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας. Με τη θέληση του θεού ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας να σταθεί δίπλα μας. Δεν μπορούμε να «τρέχουμε» 5-10 άνθρωποι για την ομάδα. Δίχως τον κόσμο δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα, όσα χρήματα και να βάλουμε».