ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τον Γιώργο Καλαντζή για τα λεωφορεία…

Ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα των δύο λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους φίλους της ομάδας την Κυριακή στο Παραλίμνιο

Τον πρώην βουλευτή και αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή, που πρότεινε να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα της δρομολόγησης δύο λεωφορείων για την μεταφορά των φίλων της ομάδας την Κυριακή στο Παραλίμνιο των Σερρών ευχαριστεί με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό του συγκροτήματος του Παύλου Δερμιτζάκη στην δύσκολη πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και τονίζεται ότι έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για το δεύτερο λεωφορείο για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής: «H διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί τον πρώην υπουργό και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιώργο Καλαντζή που για άλλη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό μας, και με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης για τα 2 λεωφορεία φιλάθλων που θα εκδράμουν στο Παραλίμνιο.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για το 2ο λεωφορείο ενώ τονίζουμε πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές γίνονται μέχρι και την Παρασκευή: στα γραφεία του ΑΟΚ 09:00. – 11:00 και στο ψητοπωλείο «Δεληκάρης» ενώ η ώρα αναχώρησης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου είναι 13:30 κάτω από τα γραφεία του Α.Ο.Κ στην παραλιακή λεωφόρο. Τηλέφωνο για πληροφορίες 251 251 1965».