ΛΟΧ Καβάλας: Ξεκινούν οι προπονήσεις στην αθλητική αναρρίχηση

Η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας δημιουργεί τμήματα Αγωνιστικής Αναρρίχησης για όλες τις ηλικίες από 7 ετών και άνω και ψάχνει για νέα ταλέντα.

Την Δευτέρα  Οκτωβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για το τμήμα αθλητικής αναρρίχησης της Λέσχης Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας. Ο σύλλογος με την μακρόχρονη παράδοση στον χώρο των αγώνων αναρρίχησης, διαθέτει μια από τις καλύτερα εξοπλισμένες πίστες στην Βόρεια Ελλάδα καθώς και τον μοναδικό στην περιοχή εκπαιδευτή, πιστοποιημένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης, δημιουργεί τμήματα Αγωνιστικής Αναρρίχησης για όλες τις ηλικίες από 7 ετών και άνω και ψάχνει για νέα ταλέντα. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6978490243, 6947944841 ή στο site και στο fb καθώς και στο γραφείο της ΛΟΧ –Αριστείδου 4, 8.30- 10.00 μμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 13 Οκτωβρίου ξεκινάει στην ΛΟΧ Καβάλας  η σχολή αναρρίχησης βράχου αρχαρίων Φθινόπωρο 2018, όπου παρέχονται βασικός εξοπλισμός, ασφάλιση και πτυχίο αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης.