Αστέρας: Επέστρεψε στο «σπίτι» του ο Αθανασιάδης

Η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας καλωσόρισε τον φυσικό της ηγέτη και πάλι στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε το μπάσκετ και έφτασε να αγωνίζεται ακόμα και στην Α1

Στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του και απ’ όπου είχε μετακινηθεί πέρσι στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης επέστρεψε ο Δημήτρης Αθανασιάδης. Ο Καβαλιώτης άσος θα ενισχύσει φέτος τον Αστέρα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μετά το συναινετικό «διαζύγιο» που είχε με την μεγάλη ομάδα της Καβάλας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η επιστροφή του Αθανασιάδη στο «σπίτι» του έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Αστέρα, που τον χαρακτηρίζει φυσικό ηγέτη της ομάδα, και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ένωσης Βαγγέλη Παππά που βοήθησε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η προσθήκη του Αθανασιάδη στον Αστέρα προσδίδει πλέον άλλη δυναμική στο σύλλογο, που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει τα εξής: «Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Kavala BC, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β’ Εθνική, επιστρέφει στον Αστέρα  ο φυσικός του ηγέτης Δημήτρης Αθανασιάδης. Ευχαριστούμε την Energean – Kavala BC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Βαγγέλη Παππά για τη βοήθεια του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Δημήτρης δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι αθλητής που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα και έφτασε να παίξει στην Α1 κατηγορία. Ήταν για χρόνια ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου και ένας από τους βασικούς συντελεστές της προπέρσινης ανόδου της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Είναι σίγουρο ότι με τη  μεγάλη εμπειρία που διαθέτει θα βοηθήσει το νεανικό κορμό της ομάδας να βελτιωθεί αγωνιστικά. Δημήτρη καλωσόρισες  πάλι στη μπασκετική  οικογένεια του Αστέρα!!! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να οδηγήσεις την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες».