Αναβαθμίζονται τα 3 γήπεδα τένις στην Καλαμίτσα

Ολοκληρώνεται η εργολαβία στον δήμο Καβάλας με τις παρεμβάσεις στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου», που ξεκίνησε απ΄ τα Ποταμούδια και συνεχίστηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού

Άρχισε χθες Τετάρτη 3/10 στον ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η κατασκευή των τριών γηπέδων τένις μαζί με την εκτέλεση των υπόλοιπων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η εργολαβία που αφορούσε παρεμβάσεις στο κλειστό των Ποταμουδίων και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού, από τον δήμο Καβάλας. Μιλώντας για το έργο η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη τόνισε ότι «έχουν πιστοποιηθεί τα υλικά και οι εργασίες, οι οποίες δεν θα κρατήσουν πάνω από δέκα ημέρες και τα γήπεδα όλα δοθούν προς χρήση ολοκληρώνοντας μια παρέμβαση στις δημοτικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας».

Χωρίς (άλλα) προβλήματα στο Βερούλειο…

Η κ. Δρακονάκη αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις εργασίες στο Βερούλειο στάδιο λέγοντας ότι «εκεί η εξέλιξη των εργασιών πηγαίνει πολύ καλά. Προσπαθούμε να προλάβουμε αυτή την περίοδο σποράς για να μπορέσουμε να έχουμε τον (έτοιμο φυσικό) χλοοτάπητα βάσει των προδιαγραφών και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Από κει και πέρα όλα τα πράγματα πάνε καλά με μια ομαλή ροή των παρεμβάσεων, όπως προδιαγράφονται από την μελέτη η οποία συντάχθηκε από τα πλάνα της τεχνικής υπηρεσίας και χρήματα του Δήμου». Απαντώντας στην ερώτηση για το πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τόνισε ότι «το πέρας των εργασιών από την υπογραφή της σύμβασης είναι ο μήνας Μάρτιος του 2019. Είναι υποχρεωμένος ο  ανάδοχος να παραδώσει το έργο εκείνη την χρονική περίοδο. Εννοείται ότι στόχος διαφαίνεται να είναι νωρίτερα. Υπάρχει μια πολύ καλή ροή των εργασιών που δείχνουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα. Ελπίζουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν άλλα απρόοπτα, μιας και είναι γνωστό ότι κατά την εκσκαφή του αγωνιστικού χώρου βρέθηκε ένας παλιός αγωγός που μας έβγαλε εκτός χρονοδιαγράμματος των σκυροδετήσεων. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε εκεί, αλλά δεν υπήρχαν σχέδια για την ακριβής θέση του. Τακτοποιήσαμε όμως και αυτό το θέμα και προχωράμε κανονικά».