ΑΟ Καβάλα: Σίγουρος ο Μπαρέττας, ερωτηματικό ο Σβεν…

Εν όψει του τοπικού ντέρμπι της Καβάλας με τον Κεραυνό Πέρνης, την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη»

Να συνεχίσουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα θα επιδιώξουν την Κυριακή στην ομάδα της Καβάλας, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι  της χρονιάς στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο ΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με το Παραλίμνιο στις Σέρρες την Κυριακή και το ίδιο θέλει να κάνει και την επόμενη Κυριακή στο άλλο ντέρμπι που θα δώσει, κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης! Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους μιας και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δύο φορές στην διάρκεια της προετοιμασίας. Η πρώτη ήταν ο τελικός του Super Cup της ΕΠΣΚ (που έληξε με νίκη της Καβάλας) και η δεύτερη το φιλικό που δόθηκε στην Κεραμωτή και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Ακόμα ένα «όπλο»…

Στο πρώτο επίσημο τοπικό ντέρμπι της χρονιάς ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να έχει ακόμα ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια του, μιας και όπως όλα δείχνουν ο Αργύρης Μπαρέττας θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του. Έπαιξε ως αλλαγή στο Παραλίμνιο και την Τετάρτη έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς όμως λόγους, καθώς θεωρείται ότι είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στον αγώνα. Αντίθετα, ερωτηματικό παραμένει ο Κροάτης Γιαντσίνοβιτς! Ο Σβεν (σ. σ. είναι το μικρό του όνομα και όλοι στην ομάδα τον φωνάζουν μ’ αυτό) δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα και η συμμετοχή του την Κυριακή αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό. Η κατάσταση του τραυματισμού του έχει μεν βελτιωθεί όλα όχι πλήρως, γι’ αυτό και είναι 50-50 αν θα μπει στο γήπεδο. Εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και η εκτίμηση είναι ότι για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν θα ξεκινήσει την Κυριακή.

Έξω ο Βροντάρας…

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει ο τερματοφύλακας Βρονταράς, που είναι σίγουρο ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή μιας και θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα για να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο δάχτυλο του χεριού του (κάκωση στον αντίχειρα). Ατομικό πρόγραμμα έκανε την Τετάρτη και ο Κέρθι, έχοντας ενοχλήσεις στη μέση, αλλά στο ιατρικό επιτελείο του ΑΟΚ δεν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό. Επίσης κανονικά προπονείται εδώ και μέρες και ο Ψάλτης, που έχασε αρκετό έδαφος από τις προπονήσεις.