Παύλος Δερμιτζάκης: «Να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Ο προπονητής του ΑΟΚ μιλάει για το παιχνίδι με την Πέρνη και την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους παίκτες του για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης στο «Ανθή Καραγιάννη» και για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και για όλες τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος, μίλησε στη «ΝΕ» ο προπονητής του ΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής στο Παραλίμνιο, που συνοδεύτηκε με την πολύτιμη νίκη με 1-0, αναφερόμενος για το πρώτο (επίσημο) τοπικό ντέρμπι της Καβάλας επισήμανε αρχικά ότι «εμείς τόσο με την Πέρνη, όσο και κόντρα στους άλλους αντιπάλους, θα πρέπει να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και μ’ αυτή θα μπούμε στο γήπεδο. Ο Κεραυνός είναι μια καλή ομάδα, η οποία θεωρώ ότι άδικα έχασε στην 1η αγωνιστική από την Ασπίδα Ξάνθης. Την γνωρίζουμε πολύ καλά και για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, που είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει θα πρέπει να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το καλό και σοβαρό πρόσωπο, παρόμοιο μ’ αυτό που δείξαμε στο Παραλίμνιο»!

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Σβεν»

Αναφορικά με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Καβαλιώτης προπονητής τόνισε ότι «ο Μπαρέττας έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και το μόνο ερωτηματικό είναι αυτό του Σβεν (Γιαντσίνοβιτς), που κάνει ατομικό πρόγραμμα. Θα περιμένουμε μέχρι και την Παρασκευή να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον τραυματισμό του και θα αποφασίσουμε. Οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί είναι μοιρασμένες. Σε ότι αφορά τον Βρονταρά, αυτός θα χρειαστεί ακόμα μια εβδομάδα για να αποθεραπευτεί πλήρως από το χτύπημα που έχει στο χέρι, άρα δεν τον υπολογίζουμε».

«Ο Γεωπόνος μας είπε ότι σε 15 ημέρες ο χλοοτάπητας θα είναι…. αγνώριστος»

Αρκετή συζήτηση έγινε εδώ και αρκετό καιρό για τον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», στον οποίο πριν από λίγες εβδομάδες έγινε επανασπορά του χόρτου στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθεί η κατάσταση που δεν ήταν και η… καλύτερη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης σχολιάζοντας το θέμα επισήμανε ότι «θα αγωνιστούμε κανονικά στο «Ανθή Καραγιάννη» το όποιο όμως δεν θα είναι απολύτως έτοιμο. Όμως ο γεωπόνος που έχει αναλάβει το έργο μας διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι (σ. σ. την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό) σε 15 ημέρες ο χλοοτάπητας θα είναι 100%. Μας είπε μάλιστα ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι αγνώριστος…»!