Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Στη ΧΑΝΘ με υποσχετική ο Χονδρόπουλος

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία μεταγράφηκε και ο Παναγιώτης Τσάμης του Αστέρα, θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία

Μετά τον Παναγιώτη Τσάμη του Αστέρα και ο Σταύρος Χονδρόπουλος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και στην φιλόδοξη ομάδα της ΧΑΝΘ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 24χρονος γκαρντ δεν θέλησε να συνεχίσει με την Ένωση στην Α2 Εθνική κατηγορία και θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και σε ένα γνώριμο πρωτάθλημα, μιας και πέρσι σ’ αυτό αγωνίστηκε και μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χονδρόπουλος μεταγράφηκε με υποσχετική στη ΧΑΝΘ, η οποία οριστικοποίησε την συμμετοχή της στην Β’ Εθνική, μόλις προχθές!

Κι αυτό γιατί επωφελήθηκε από το «ντόμινο» που δημιουργήθηκε από την απόφαση των Τρικάλων να μην δηλώσουν συμμετοχή στην Α2. Την θέση της πήρε η Ευρώπη Πευκοχωρίου που ήταν η πρώτη επιλαχούσα, και το κενό στην Β’ Εθνική κάλυψε η ΧΑΝΘ που ήταν η… δεύτερη επιλαχούσα από την Γ’ Εθνική. Η πρώτη ήταν ο ΑΟ Πολυγύρου, που όμως απάντησε αρνητικά στην Ομοσπονδία.