ΕΠΣ Καβάλας: Διοργανώνει πρωτάθλημα παλαιμάχων

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, μιας και την επόμενη ημέρα θα γίνει η συγκέντρωση όλων των ομάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αντιλαμβάνεται και θέλει να κάνει πράξη τη ρήση «ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».

Πιστεύει ότι ο αθλητισμός των παλαιμάχων είναι συνέχεια του αθλητισμού της κατηγορίας ανδρών – γυναικών. Ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει στα 35 ή στα 40 χρόνια. Βέβαια, ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συναγωνιστεί έναν 30χρονο ή έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή. Ο παλαίμαχος θα συναγωνιστεί τους παλαιμάχους και θα πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο δίνει την ίδια ευχαρίστηση σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και στα 85 μας χρόνια.

Τα πρωταθλήματα μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών δείχνουν τα όρια των δυνατοτήτων του ανθρώπου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μαθαίνει να συντηρεί το σώμα του, να προσέχει πράγματα που για το νέο θεωρούνται αυτονόητα. Το ποδόσφαιρο δεν προσφέρει μόνο σωματική αλλά και ψυχική ανάταση. Με το σημερινό τρόπο ζωής η συνεχής άσκηση και η δια βίου ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι απολύτως αναγκαία και απαραίτητα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Όλα αυτά η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε, εδώ και πολύ καιρό, να τα κάνει πράξη, δυστυχώς όμως την προηγούμενη χρονιά αυτό δεν κατέστη δυνατό, επειδή δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια από τους παλαιμάχους να συγκροτήσουν ομάδες. Έτσι, φέτος η αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης αποφάσισε έγκαιρα να καλέσει όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες παλαιμάχων να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, καθώς την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ. μ. θα γίνει συγκέντρωση όλων των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Ένωσης.

Για τυχόν πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας, καθώς και τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Δημήτρη Ρουμελιώτη, στο τηλέφωνο 6944945596.