ΑΟ Καβάλα: «Από δω και πέρα δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη…»

Σκληρή ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ κατά του διαιτητή Τζουμαλάκη, αλλά και αιχμές για τις… εξυπνάδες του Αβάτου με τα εισιτήρια του αγώνα

Ανακοίνωση αγανάκτησης σε ότι αφορά το νέο κρούσμα εις βάρος της διαιτησίας από τον ρέφερι Απόστολο Τζουμαλάκη (Σερρών) εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ, μια ημέρα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Ξάνθη επί του Άρη Αβάτου. Στον ΑΟΚ επισημαίνουν ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αισθάνονται ότι τους κλέβουν, με άξονα την άδικη αποβολή του Γεμιστού στο 38ο λεπτό, αλλά και την πολύ καλή διαιτησία του εν λόγω κυρίου στο 2ο μέρος, όταν η Καβάλα διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά έπαιζε με 10 παίκτες. Στην διοικούσα επιτροπή αναφέρουν ότι περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του και τονίζουν με έμφαση ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε ανθρώπινα λάθη και σε άδικες απώλειες βαθμών. Απ’ τα «πυρά» της διοίκησης του ΑΟΚ δεν ξέφυγε και η διοίκηση του Άρη Αβάτου, με τις… εξυπνάδες που έγιναν με τα εισιτήρια του αγώνα, όπου οι φίλαθλοι του ΑΟΚ στο πέταλο πλήρωσαν 10 ευρώ και οι γηπεδούχοι στην κεντρική κερκίδα 5!!!

«Μας πνίγει το δίκαιο και αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε…»

«Οι φράσεις ισονομία και σεβασμός στην ιστορία δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα τους όλα αυτά τα χρόνια, κι όσο κι αν θέλουμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, μας πνίγει το δίκιο με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε μετά την χθεσινή τραγική διαιτησία του κ. Τζουμαλάκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη Αβάτου. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας αδικείται και μένει με δέκα παίκτες, είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν αυτό για το οποίο παλεύουμε ψυχή τε και σώματι. Όσες φορές κι αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα, δεν μπορεί παρά να αντιληφθεί την αδικία και την ευκολία με την οποία ο διαιτητής έδωσε τόσο την πρώτη κίτρινη κάρτα όσο και την δεύτερη στο  38’ αλλά και από την άλλη την πολύ καλή του διαιτησία… μόνο στο δεύτερο ημίχρονο & μετά τις διαμαρτυρίες μας!

Ζητούμε από την ΚΕΔ την παραδειγματική του τιμωρία και είμαστε πεπεισμένοι πως οι αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα που αδικούν & εκθέτουν την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, έχει υποβιβαστεί 3 κατηγορίες στον βωμό της δήθεν εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, φέτος όμως να είναι σίγουροι όλοι πως θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και συνάμα απαιτεί η ιστορία. Από δω και πέρα δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, καμία ανοχή, καμία άδικη απώλεια βαθμών παρά μόνο σεβασμός στο ποδόσφαιρο και ισονομία.

Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, στον δεύτερο γύρο ευελπιστούμε η διοίκηση του Άρη Αβάτου να βρει επιτέλους το θάρρος να μας γνωρίσει από κοντά και να μας εξηγήσει την απαράδεκτη στάση της να μην ανοίγει την κερκίδα απέναντι από τα επίσημα και την ίδια στιγμή να χρεώνει 5€ γυναικείο εισιτήριο στα επίσημα (γηπεδούχοι) και 10€ στο πέταλο για τους φιλοξενούμενους! Τέτοιες συμπεριφορές μόνο θλίψη προκαλούν για το χαμηλό επίπεδο και την νοοτροπία που δεν αρμόζει ούτε σε αγώνες τοπικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ: Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό και αποφασιστικό»!