ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Στη 10η φιλική συνάντηση των Γιαννιτσών

Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, παρουσία της αργυρής ολυμπιονίκης Έλλης Μυστακίδου

Στη 10η φιλική Συνάντηση που διοργάνωσε ο «Φίλιππος Γιαννιτσών» με την Αργυρή Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου, συμμετείχε και ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Να τονιστεί ότι σκοπός της διοργάνωσης ήταν η προετοιμασία των αθλητών για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει και η οποία να σημειωθεί ότι έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ήταν μάλιστα μια ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου της Καβάλας να αγωνιστούν με συναθλητές τους από τους υπόλοιπους συλλόγους της ΕΤΑΒΕ, αντιπάλους που σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα ταπί των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Η παρουσία της Ολυμπιονίκης, Έλλης Μυστακίδου έδωσε στους αθλητές την ευκαιρία να ακούσουν με προσοχή τις δικές τις, έμπειρες αλλά και υποδείξεις κατά την διάρκεια των φιλικών αγώνων. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν στην διάρκεια της διοργάνωσης.