ΑΟ Καβάλα: Με Τσούτση και Γεμιστό την Κυριακή

Οι δύο τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν τις ποινές τους στο παιχνίδι του κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τον Κεραυνό, που θα ξεκινήσει στις 15.15 την Τετάρτη (17/10) στο γήπεδο της Πέρνης

Με πλήρη σύνθεση θα αγωνιστεί, κατά πάσα πιθανότητα, η ομάδα της Καβάλας την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μπορεί στους δύο προηγούμενους αγώνες να έχασε από έναν επιθετικό, (Τσούτση με την Πέρνη και Γεμιστό με το Άβατο), ωστόσο η λύση για να εκτίσουν τις ποινές τους τα δύο βασικά στελέχη της ενδεκάδας βρέθηκε μέσω του… κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Αλλαγή ημερομηνίας…

Έτσι λοιπόν ενώ αρχικά η αναμέτρηση για την 2η φάση του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, μεταφέρθηκε από τις 10 Οκτωβρίου στις 7 Νοεμβρίου, αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 17 του μηνός. Με τον τρόπο αυτό λοιπόν τόσο ο Αλέξανδρος Τσούτσης όσο και ο Γιώργος Γεμιστός θα εκτίσουν τις ποινές αποκλεισμού τους και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Υπενθυμίζεται ότι ο Τσούτσης τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για την κόκκινη που αντίκρισε στον αγώνα με την Πέρνη (και εξέτισε την μια ημέρα στην Ξάνθη), ενώ ο Γεμιστός αναμένεται να τιμωρηθεί με μια αγωνιστική!

Στο γήπεδο της Πέρνης στις 15.15

Η εξέλιξη αυτή που αν μη τι άλλο βολεύει πάρα πολύ τον ΑΟΚ, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν εύκολο να υλοποιηθεί, κυρίως λόγω των αντιρρήσεων που σύμφωνα με πληροφορίες είχε θέσει ο Κεραυνός Πέρνης όταν πληροφορήθηκε το σχετικό αίτημα που κατέθεσε στην ΕΠΣΚ η πλευρά της Καβάλας. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, οι αντιρρήσεις αυτές κάμφθηκαν και έτσι οι δύο ομάδες θα τεθούν για 4 φορά αντίπαλες μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Η πρώτη ήταν για το Super Cup της ΕΠΣΚ (2-0), η δεύτερη σ’ ένα φιλικό στην Κεραμωτή (0-0) και η τρίτη στο πρωτάθλημα (0-0). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.15 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πέρνης και όχι της Χρυσούπολης, το οποίο χρησιμοποιεί ο Κεραυνός ως έδρα στα ματς του πρωταθλήματος

Μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, στον ΑΟΚ δίνουν ακόμα περισσότερη σημασία στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, που μπορεί μεν να μην διαθέτει μια τόσο ισχυρή ομάδα όπως στο παρελθόν, παραμένει όμως ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος και το ευνοϊκό του πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.