4ο Εργασιακό μπάσκετ: Σεμινάριο και κλήρωση ομίλων…

Με 17 ομάδες θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση – Υπήρξαν δύο αποχωρήσεις, δύο συγχωνεύσεις ομάδων και μια νέα προσθήκη

Με αρκετή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, η ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με αφορμή την εκκίνηση του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης.

Στην ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου και μίλησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, ο πρώην καθηγητής του ΤΕΙ Καβάλας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης.

Αναπτύχθηκαν τα θέματα, προετοιμασία για την συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις και κάρτα υγείας αθλητή, της βίας στα ομαδικά σπορ και οι αιτίες που την προκαλούν. Οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν και τις αλλαγές που φέρνει ο νέος κανονισμός καλαθοσφαίρισης, κάποιες από τις οποίες είναι πολύ σημαντικές για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

17 ομάδες σε δύο ομίλους

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας διενεργήθηκε η κλήρωση των αγώνων του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, διαιτητών καλαθοσφαίρισης και των μελών της οργανωτικής επιτροπής.  Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση 17 ομάδες και έτσι δημιουργήθηκαν 2 όμιλοι. Ο 1ος έχει 9 ομάδες και ο 2ος 8. Ο αριθμός των συμμετεχόντων μειώθηκε σε σχέση με πέρσι, μιας και σημειώθηκαν αποχωρήσεις (Δημοτικοί Υπάλληλοι, Πυροσβέστες), και συγχωνεύσεις ομάδων (Δικηγόροι – Ιδιωτικοί Υπάλληλοι και Γυμναστές – Τραπεζικοί), αλλά και μια νέα προσθήκη (Εργαζόμενοι Coca Cola). Επίσης οι Φοροτεχνικοί διεύρυναν το πεδίο… δράσης τους, συμπεριλαμβάνοντας στην ομάδα τους και τους Οικονομολόγους.

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων έχει ως εξής:

1ος Όμιλος

  1. Επιμελητήριο / Εμπορικός Σύλλογος
  2. Μηχανικοί
  3. Στρατιωτικοί
  4. Ελεύθεροι Επαγγελματίες
  5. Εργαζόμενοι ΒΦΛ
  6. Εκπαιδευτικοί
  7. Λιμενικοί
  8. Γιατροί
  9. Εργαζόμενοι Coca Cola

2ος Όμιλος

  1. Εργαζόμενοι Kavala Oil
  2. Αστυνομικοί
  3. Δικηγόροι – Ιδιωτικοί Υπάλληλοι
  4. Γυμναστές – Τραπεζικοί
  5. Λευκοσιδηρουργία
  6. Φοροτεχνικοί – Οικονομολόγοι
  7. Εργαζόμενοι Μασούτη
  8. Φαρμακοποιοί