Energean Kavala BC: Επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Καβάλας

Τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν μαζί με τους μικρούς μαθητές και τους προσκάλεσαν να παραβρεθούν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Πευκοχώρι

Επίσκεψη πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Energean Kavala BC, καθώς και προπονητές και μέλη της Διοίκησης, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα παιδιά και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου.

Ο προπονητής της μεγάλης ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης ανέλυσε την Ιστορία του Συλλόγου, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού και ιδιαίτερα για την ομορφιά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Επίσης προσκάλεσε όλα τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να χειροκροτήσουν τους παίκτες παρέα με τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου!

Ο Γεν. Γραμματέας Σωτήρης Βεζερτζής τόνισε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα η Ε.Κ. Καβάλας δραστηριοποιείται στο Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου και κάλεσε τα όλα παιδιά να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και να στελεχώσουν την Ακαδημία μας! Κατόπιν μαθητές και μαθήτριες γνωρίστηκαν με τους παίκτες, ζήτησαν και πήραν αυτόγραφα και έπαιξαν μαζί τους διαγωνιστικά παιχνίδια!

Οι δύο νικητές (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) του διαγωνισμού στα σουτ ελευθέρων βολών, πήραν έπαθλο από ένα σετ προπόνησης double face με τα χρώματα της ομάδας.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Διευθυντή και το Εκπαιδευτικό Προσωπικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και για την όμορφη φιλοξενία τους. Δηλώνουν δε σίγουροι εκ των προτέρων για την περαιτέρω συνεργασία μαζί τους.

Οι επισκέψεις στα Σχολεία της πόλης πρόκειται να συνεχισθούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα στα πλαίσια του προγράμματός για την Ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και όχι μόνον.