ΑΟ Καβάλα: Το rotation έφερε τον αποκλεισμό…

Ήττα με 3-2 από τον Κεραυνό στην Πέρνη και αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ η ομάδα της Καβάλας μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Κεραυνό στην Πέρνη με 3-2. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το σχήμα που αγωνίστηκε την Κυριακή στην Ξάνθη, αλλά και με όλες τις άλλες επίσημες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, μιας και ξεκίνησαν όλοι οι παίκτες που είτε δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής, είτε έχουν παίξει ελάχιστα μέχρι στιγμής.

Το γεγονός ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός θέλησε να δώσει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εμφάνιση της ομάδας στην Πέρνη, μιας και οι γηπεδούχοι (που επίσης είχε διαφοροποιήσεις σε σχέση με το σχήμα του πρωταθλήματος) παρουσιάστηκαν πολύ πιο δυνατοί. Μάλιστα αποδείχτηκαν και πολύ αποτελεσματικοί, αλλά και… τυχεροί, σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν (σε αντίθεση με τον ΑΟΚ) και έτσι κατάφεραν να «καθαρίσουν» τη νίκη – πρόκριση ήδη από το 1ο μέρος, όταν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-0, έχοντας μάλιστα στη σύνθεση τους και τους νεοαποκτηθέντες Χαλπέτη και Χατζηκυριάκου. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκανε ο Δερμιτζάκης ο ΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, μειώνοντας το σκορ στο τελικό 3-2.

3 γκολ μέσα σε 10 λεπτά

Η Πέρνη μέσα σ’ ένα διάστημα 10 λεπτών σημείωσε 3 γκολ! Άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα με φάουλ του Χαλπέτη και έκανε το 2-0, δύο λεπτά αργότερα με τον Τσανακτσόγλου που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα Παπαποστόλου σε σουτ του Χατζηκυριάκου. Στο 35’ ο Μπαντάνης με μια σέντρα – σουτ αιφνιδιάζει τους πάντες και κάνει το 3-0. Ο ΑΟΚ μειώνει στο 68’ με σουτ του Αδαμάκη σε 3-1 και στο 77’ καταλογίζεται πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεγάτου στον Γιαντσίνοβιτς και ο Μπαρέττας διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης (56’ Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Τσάκωνας (65’ Τζιβανόπουλος), Χαλπέτης, Τσανακτσόγλου, Χατζηκυριάκου (73’ Μπουλγκούρας).

Καβάλα: Παπαποστόλου, Μαλαμίδης (46’ Γιαντσίνοβιτς), Βοσνιάδης (49’ Λυμπεράκης), Παυλίδης, Τόσκας, Θωμαϊδης, Μπαρέτας, Θωμαϊδης, Κέρθι (66’ Ψάλτης), Ντουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός.