Energean Kavala BC-ΑΟΚ: Αντάλλαξαν κάρτες διαρκείας

Οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν την Ένωση στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα και της ομάδας μπάσκετ τον ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» στο Περιγιάλι

Κάρτες διαρκείας, προκειμένου οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας να παρακολουθούν τους αγώνες του ποδοσφαιρικού συλλόγου στο «Ανθή Καραγιάννη» και αυτοί του ΑΟΚ να βρίσκονται στο κλειστό της Καλαμίτσας στα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης, αντάλλαξαν η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ με την διοίκηση της Energean Kavala BC. Αυτό έγινε γνωστό με ανακοίνωση του ΑΟΚ, που με την ευκαιρία εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία κι επίτευξη των στόχων στην ομάδα της Εnergean Kavala B.C., στην δύσκολη μάχη που δίνει στο πρωτάθλημα της Α2. Και οι 2 ομάδες εκπροσωπούν και προβάλλουν την πόλη και το νομό μας, τόσο σε αθλητικό όσο και κοινωνικό επίπεδο, και χρειάζονται την στήριξη όλων ώστε να τα καταφέρουν. Γι’ αυτό τον λόγο και στα πλαίσια της πολύ καλής σχέσης μας, έγινε ανταλλαγή καρτών διαρκείας κατόπιν και της επιθυμίας των αθλητών της κάθε ομάδας να παρακολουθούν τους αγώνες της άλλης. Energean Kavala B.C. καλή επιτυχία»!