ΑΟ Καβάλα: Επειγόντως, επιστροφή στις νίκες…

Μετά τις δύο ισοπαλίες η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζεται απαραίτητα το «τρίποντο» στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη»

Να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τις δύο συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες με την Πέρνη και τον Άρη Αβάτου, θα επιδιώξει την Κυριακή η ομάδα της Καβάλας που θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη που αποκλείστηκε την Τετάρτη από την συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, μετά την ήττα με 3-2 από τον Κεραυνό στην Πέρνη, δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών αν θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα! Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς στην χρονιά, ωστόσο ο ΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει κι άλλο πίσω στον πίνακα, γεγονός που το αντιλαμβάνονται όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παύλος Δερμιτζάκης: «Πάμε για τη νίκη»

Ο προπονητής μιλώντας για την μεθαυριανή αναμέτρηση επισήμανε τα εξής: «Παίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου που είναι μια ομάδα που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία τα παρακολουθούμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα και το τακτικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς, κάτι που αν συμβεί θα μας ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα». Οι βασικοί παίκτες δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη για να είναι πιο ξεκούραστοι την Κυριακή, και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Κροάτης Γιαντσίνοβιτς.

«Να συναντήσουμε στο ημίχρονο τους φίλους του ΑΟΚ»

Εν τω μεταξύ ο Πανσερραϊκός θα έχει και κόσμο στο πλευρό του μιας και οι οργανωμένοι φίλαθλοι τους προετοιμάζουν εκδρομή για την Καβάλα. Στην ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους φιλάθλους μάλιστα, αναφέρουν τους λόγους για τους οποίος θα πρέπει να συμμετέχουν στην εξόρμηση και ένας απ’ αυτούς είναι και ο εξής: «να ανταμώσουμε στο ημίχρονο με τους φίλους του ΑΟΚ όπως και πριν 4 χρόνια, κάτω από αντίξοες βαθμολογικά συνθήκες, το οφείλουμε στην ιστορία και των δυο ομάδων». Στα αγωνιστικά, στον αντίπαλο του ΑΟΚ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του Κονταξή (που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες απ’ την Καβάλα και μεταπήδησε στις Σέρρες) για να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.