Παύλος Δερμιτζάκης: «Θέλαμε τη νίκη αλλά και το μεγάλο σκορ…»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το εύρος του σκορ και την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο συνάδελφος του Σάκης Αναστασιάδης αναγνώρισε το δίκαιο αποτέλεσμα αλλά χαρακτήρισε αμφισβητούμενα τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στον ΑΟΚ:

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ιστορικές ομάδες που εύχομαι στο μέλλον να φτάσουν εκεί που ανήκουν. Εμείς είχαμε άγχος και πίεση μετά και τις δύο ισοπαλίες που φέραμε, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προερχόταν από νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα, παίζοντας με πάθος, δύναμη και διάθεση. Πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ, κάτι που το θέλαμε πολύ και μάλιστα έχοντας λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόσμος μας βοήθησε και πιστεύω ότι στη συνέχεια, βλέποντας και την προσπάθεια που γίνεται θα μας βοηθάει ακόμα περισσότερο. Είμαστε ευχαριστημένοι και από το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά δεν δεχτήκαμε κανένα τέρμα»!

Σάκης Αναστασιάδης: «Συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη δίκαιη νίκη που κατέκτησε και για την καλή της εμφάνιση. Θα πρέπει να πω όμως ότι δεν χρειαζόταν την βοήθεια του διαιτητή, στις δύο περιπτώσεις του πέναλτι που ήταν αμφισβητούμενες, για να την κατακτήσει. Η αποστολή μας ήταν δύσκολη και έγινε ακόμα πιο δύσκολη γιατί η Καβάλα προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και ήθελε πάση θυσία τη νίκη».