ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί κόσμο, ΛΦΚ, Avance και Βυζάντιο…

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αυξημένη παρουσία των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας για την παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η ανάγκη για ανάλογη στήριξη και στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος που χαρακτηρίζεται ως μαραθώνιος. Επίσης ευχαριστεί την ΛΦΚ και την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance του Κώστα Οικονομόπουλου για το κάλεσμα προς τους φιλάθλους και το αυτοκίνητο που διατέθηκε, αλλά και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο γήπεδο του οποίου έγιναν οι τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ευχαριστεί όλο τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του στην ομάδα μας και την παρουσία του στον αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά μπροστά μας έχουμε έναν μαραθώνιο και χρειαζόμαστε ανάλογη στήριξη σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας.

Επίσης, ευχαριστούμε την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και την εταιρεία Avance του Κώστα Οικονομόπουλου για το κάλεσμα που απηύθυναν , καθώς επίσης και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Μανώλη Τσίλογλου για την παραχώρηση του γηπέδου τους για τις προπονητικές ανάγκες της ομάδας μας».