5ο Γυμνάσιο Καβάλας: Συγχαρητήρια σε Τσακαλίδου και Πούλιο

Η διεύθυνση του σχολείου εκφράζει την χαρά της για τις επιτυχίες των δύο μαθητών της στο κύπελλο Ελλάδος στο τραμπολίνο

Τα συγχαρητήρια της διεύθυνσης και των καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Καβάλας κέρδισαν οι μαθητές του σχολείου Λυδία Τσακαλίδου και Γιώργος Πούλιος για τις επιτυχίες τους στο κύπελλο Ελλάδος στο τραμπολίνο. Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε και υπογράφεται από τον διευθυντή Δημήτρη Θεοδωρίδη εκφράζεται η ελπίδα ότι τέτοιες επιτυχίες θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο και σε άλλα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Συνεχίζονται οι διακρίσεις των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Καβάλας στο άθλημα του Τραμπολίνο, που δίνουν ιδιαίτερη χαρά στη σχολική μας κοινότητα. Συγκεκριμένα: η μαθήτρια μας Λυδία Τσακαλίδου,  η οποία συμμετείχε στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας στο άθλημα του Τραμπολίνο, που διεξήχθησαν στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής στις 21 Οκτωβρίου 2018, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων (13-14 ετών).

Επίσης, ο μαθητής μας Γιώργος Πούλιος, ο οποίος συμμετείχε στους ίδιους αγώνες, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Παίδων (13-14 ετών).

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Γυμνασίου Καβάλας συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας, τους γονείς και τους δασκάλους-προπονητές τους για τη σπουδαία επιτυχία τους. Τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο και σε άλλους νέους της πόλης μας να ασχοληθούν με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.